PROMO

Centar za održivi razvoj zapošljava 20 gerontodomaćica

Centar za održivi razvoj zapošljava 20 gerontodomaćica
13.09.2022.
u 16:44
Centar za održivi razvoj (COR) raspisao je natječaj za zapošljavanje nezaposlenih žena u okviru projekta „Zaželi – aktivna u zajednici II“.
Pogledaj originalni članak

Planira se zapošljavanje 20 gerontodomaćica do 6 mjeseci, koje će pružati potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama na području Imotskog, Podbablja, Zagvozda i Prološca. Kandidatkinje moraju biti prijavljene u evidenciji nezaposlenih HZZ-a i imati najviše završeno srednjoškolsko obrazovanje.

Natječaj je objavljen na mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici Centra za održivi razvoj.

Na navedenim poveznicama mogu se pronaći sve potrebne informacije i svi obrasci za prijavu, a mogu se dobiti, kao i sve informacije, i u uredu COR-a, u Imotskom, Bruna Bušića 25, 1. kat, radnim danom 9 – 12 sati.

Natječaj je otvoren do 18. rujna 2022. godine.

Projekt „Zaželi - aktivna u zajednici II“ Centar za održivi razvoj provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnom službom Split i Centrom za socijalnu skrb Imotski.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu bespovratnih sredstava od 989.500,00 kuna. Projekt traje do 2. travnja 2023. godine. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za održivi razvoj.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr