DOMAĆI PROIZVOD

Besplatna platforma za zapošljavanje PickJobs dostupna u 11 zemalja

Foto: Screenshot
Besplatna platforma za zapošljavanje PickJobs dostupna u 11 zemalja
22.09.2020.
u 17:45
Sve se na PickJobsu odvija online – od prijave, selekcije i testiranja do razgovora za posao
Pogledaj originalni članak

Pokrenuta je nova, inovativna platforma za zapošljavanje PickJobs koja na jednostavan i brz način spaja poslodavce i posloprimce. Pristup platformi je potpuno besplatan i za posloprimce i za poslodavce, a oglasi su istodobno vidljivi korisnicima iz 11 zemalja – Hrvatske, Austrije, Njemačke, Švicarske, BiH, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Ukrajine, Albanije i Kosova, priopćili su iz PickJobsa.

Na platformi je već sada aktivno više od 3000 oglasa, a posebna je po tome što je dostupna i u obliku mobilne aplikacije. Osmislila ju je grupa mladih IT stručnjaka iz Vukovara s ciljem da se vremenski ubrza i pojednostavi ulazak u svijet poslovnih mogućnosti, što je često zamoran i frustrirajući proces bilo da se radi o traženju poslovne prilike ili o potrazi za savršenim kandidatom za posao.

PickJobs provodi sve online – omogućava kvalitetnu i detaljnu predselekciju kandidata i poslova, a i sami razgovori za posao mogu se odvijati putem PickJobs platforme. Izravna komunikacija između poslovnih i privatnih korisnika brža je i fleksibilnija te nema potrebe da se obavlja nekim drugim kanalima, poput mobitela, e-maila ili fizičkim dolaskom kandidata na sastanak u poslovne prostorije – kažu u PickJobsu. Platforma nudi i niz novih inovativnih opcija, kao npr. PJ Match – na temelju unesenih parametara platforma automatski izračunava koliko su poslodavac i posloprimac kompatibilni.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.