ZAPOŠLJAVAJU

Agencija Kofein, Pepco, Falkensteiner, Whirlpool traže radnike, aplicirajte na vrijeme

Foto: Getty Images
Agencija Kofein, Pepco, Falkensteiner, Whirlpool traže radnike, aplicirajte na vrijeme
04.09.2019.
u 16:58
Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a
Pogledaj originalni članak

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Agencija Kofein traži videografa (m/ž), točnije profesionalca u svim oblicima video, ali i foto sadržaja. Osobu koja poznaje snimateljske i fotografske tehnike, montažu i video animaciju. Osobu s umjetničkim okom, komercijalnom glavom i brzim prstom. Hrabrim kandidatima nude „full time“ zaposlenje, raznolike projekte te dinamičnu i nasmijanu okolinu. Također, potrebni su i DTP operateri (m/ž) koji vladaju Adobe paketima i u savršenom su balansu između principa grafičke pripreme i organiziranosti. No, ako i dalje ne znate što kratica DTP znači, možda ovo nije posao za vas. Prijave za oba natječaja prikupljaju se do 13.09., pa postanite dio ovog dinamičnog tima i prigrlite nove izazove.

Pepco, europski diskontni lanac, traži novog člana tima na poziciji: asistent uredskih poslova (m/ž) u Zagrebu. Dužnosti odabrane osobe uključuju upravljanje voznim parkom, dolaznom i odlaznom dokumentacijom, kao i uredskim poslovima te brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate izvrsno razvijene radne navike, proaktivni ste i motivirani za kontinuirano učenje, a skloni ste timskom radu, odlično se služite engleskim jezikom i MS Office-om, vi ste osoba za ovo radno mjesto – prijavite se. Imate vremena do 17.09.  

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta - renomiranu internacionalnu tvrtku u centralnom dijelu Zagreba, traži voditelja ključnih kupaca (m/ž). Traže se profesionalni kandidat/kandidatkinja iz B2B sektora koji/koja se želi dokazati i napredovati kao Key Account Manager te kao konzultant u prodaji. Pošaljite svoj životopis na hrvatskom i engleskom jeziku, najkasnije do 30.09.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, poziva sve zainteresirane da im se pridruže u timu kao: agent u rezervacijskom centru (m/ž). Od vas se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, internet, Outlook), aktivno poznavanje dva strana jezika, komunikativnost, fleksibilnost, kooperativnost, sposobnost usvajanja novih znanja i kontinuirano učenje. Ako ste spremni na sve izazove koje nosi ova pozicija – prijavite se.

Welmax premium d.o.o. ima dvije raspisne pozicije u Zagrebu. U svoj tim pridružuju prodajnog predstavnika (m/ž) i Managera za promociju i organizaciju evenata (m/ž). Traže se odgovorne osobe, koje su samoinicijativne i pozitivne, s izraženim komunikacijskim, socijalnim i organizacijskim vještinama. Prijave se zaprimaju do 17.09.

Zagrebačke pekarne Klara u svoj zagrebački tim pridružuju voditelja odjela pogonskog održavanja (m/ž). Odabrana osoba treba voditi i izvoditi intervencije vezane uz održavanje opreme i instalacija u tvornici. Od znanja i kvalifikacija trebate VKV, SSS, VŠS - tehničkog smjera, dvogodišnje radno iskustvo, fleksibilnost i osjećaj za timski rad. Nudi vam se radni odnos na određeno vrijeme, pa aplicirajte do 17.09.

Deceuninck, globalno aktivan u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjskih podova i ograda, krovnih linija i obloga te interijera, traži kolege na 6 pozicija. Između ostalih traže se voditelj ljudskih resursa (m/ž), tehnički prodajni predstavnik (m/ž) i prodajni savjetnik (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu i ako ste zainteresirani za određeno radno mjesto, prijavite se putem linka za brzu prijavu do 10.09. i do 22.09.  

Commel – Zagreb d.o.o. je proizvodno-trgovačka tvrtka koja posluje na teritoriju Republike Hrvatske, ali i na teritoriju 23 države u svijetu. Trenutno nudi mogućnost zaposlenja na 4 pozicije. Voditelj proizvodnje (m/ž), voditelj skladišnog poslovanja (m/ž), tek su mali dio bogate ponude ovog poslodavca. Povjerite sve pozicije i javite se na onu koja vas poslovno najbolje opisuje.

Whirlpool korporacija njeguje vrijednosti poput poštovanja, integriteta, raznolikosti, uključenosti, timskog i pobjedničkog duha. Ako želite biti dio vodeće svjetske tvrtke za kućanske aparate, ovo je vaša šansa. Ovaj poslodavac zapošljava na poziciji: Finance Manager SEE (m/ž) u Zagrebu. Osnovne dužnosti koje vas očekuju obuhvaćaju sudjelovanje u definiranju strateškog smjera, kao i vođenje izrade godišnjih financijskih planova, komuniciranje financijske analize te brojne druge zadaće sukladne navedenoj poziciji. Ako ste ekspert u financijama ili menadžmentu i krasi vas petogodišnje iskustvo, ovu priliku nemojte propustiti – javite se!

Le Meridien zapošljava Training Managera (m/ž) u Splitu. Ako imate više od dvije godine iskustva u obuci i razvoju, krasi vas iskustvo u osmišljavanju i izvođenju uspješnih programa obuke, imate izvrsne vještine teambuildinga, organizacije i vođenja, kliknite za više detalja na link i prijavite se na ovaj natječaj. Ne sumnjamo da je ovo idealna pozicija za vas!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

UM
Umoran
19:18 04.09.2019.

A jesi naporan! Kasnis 20 godina, nema vise naivaca koje ces moci prevariti!