RAZVOJ I JAČANJE

65 slavonskih poduzetnica Daruvarčanima predstavilo tradicionalne domaće proizvode i rukotvorine

Foto: Promo
Ženska perspektiva
Foto: Promo
Ženska perspektiva
Foto: Promo
Ženska perspektiva
Foto: Promo
Ženska perspektiva
Foto: Promo
Ženska perspektiva
Foto: Promo
Ženska perspektiva
Foto: Promo
Ženska perspektiva
Foto: Promo
Ženska perspektiva
23.09.2019.
u 08:00
U travnju ove godine Daruvar je ugostio 65 slavonskih poduzetnica, sudionica projekta „Ženska perspektiva“, koje su na gradskome trgu predstavile tradicionalne domaće proizvode i rukotvorine
Pogledaj originalni članak

Posjet Daruvaru organiziran je u sklopu projekta „Ženska perspektiva“ kojeg provodi Udruga za razvoj poduzetništva „PERSPEKTIVA“, a koji poduzetnicama iz sedam slabije razvijenih županija srednje i istočne Hrvatske omogućuje kvalitetniji razvoj i jačanje njihovih poduzetničkih aktivnosti.

S poduzetnicama su se tom prilikom družili gradonačelnik Grada Daruvara Damir Lneniček i predsjednica Gradskoga vijeća Snježana Sabo, inače i sama sudionica projekta.

„Edukacijske radionice o poduzetničkim i socijalnim vještinama dokazale su da trebamo puno znanja i informacija, međusobnog umrežavanja i razmjene iskustava. Prodaja roba i usluga vrhunac je tog poslovnog puta, što su neke od nas i pokazale na sajmu u Daruvaru, uskoro će biti i u Glini, no nadam se da će se umrežavanje na lokalnoj i regionalnoj razini nastaviti i u budućnosti“, izjavila je Snježana Sabo.

Foto: Promo
Ženska perspektiva

Kako bi se ovim projektom poduzetnicama omogućila veća vidljivost, bolja međusobna povezanost i mentorstvo u jačanju njihovih poduzeća, održan je i niz edukacijskih radionica. Osim edukacijskih radionica, poduzetnicama je u goste stigla Kristina Ercegović, poznata autorica i poduzetnica koja je podijelila svoja iskustva.

„Ženska perspektiva odlično je osmišljen i organiziran program. Osluškuje stvarne potrebe žena, pruža im znanja koja im trebaju, dovodi kvalitetne i autentične predavače te pruža izvrsnu priliku za umrežavanjem i inspiraciju uz stalni poticaj i podršku koja nam svima treba. Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati. Kako i same žene kažu - dotaklo me“, rekla je Kristina Ercegović.

Foto: Promo
Ženska perspektiva

Završetkom poslovne edukacije projekt je ušao u fazu u kojoj su poduzetnicama bili dodijeljeni mentori kako bi ih savjetovali i pomogli im podići kvalitetu njihova poslovanja.

Projekt Ženska perspektiva provodi Udruga za razvoj poduzetništva PERSPEKTIVA iz Lipika, a financira The Coca-Cola Foundation.

Sadržaj nastao u suradnji sa Ženskom perspektivom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr