NOVA FUNKCIJA?

Facebook razmišlja o uvođenju 'dislajkanja'

Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
Facebook razmišlja o uvođenju 'dislajkanja'
12.12.2014.
u 17:36
Zuckerberg je rekao kako je ta funkcija jedna od najvećih želja njihovih korisnika
Pogledaj originalni članak

Facebook bi mogao dobiti novu funkciju koju zasigurno priželjkuju mnogi korisnici. Naime, osnivač najpopularnije društvene mreže Mark Zuckerberg otkrio je da razmišljaju o uvođenju "dislajkanja". Dosad je korisnicima bilo omogućeno samo "lajkanje", a novom funkcijom bilo bi im omogućeno i da se negativno izjasne o nekoj objavi.

Kako prenosi BBC, Zuckerberg je na druženju u Facebookovu sjedištu u Kaliforniji rekao kako je ta funkcija jedna od najvećih želja njihovih korisnika.

– Jedna od stvari o kojoj već duže vrijeme razmišljamo je pravi način da ljudima omogućimo jednostavno izražavanje šireg opsega osjećaja – rekao je Zuckerberg. Objasnio je kako mnogi na Facebooku dijele tužne trenutke iz svog života, što je drugim korisnicima neugodno lajkati pa su tražili uvođenje gumba za "dislike" kako bi izrazili neslaganje s nečime što smatraju pogrešnim ili lošim.

>> Šef Facebooka: Zbraja milijarde, a uvijek nosi istu sivu majicu

>> Zbog ovog Zuckerberg ne dobiva zahtjeve za prijateljstvo od susjeda!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar pingvin_s_Madagaskara
pingvin_s_Madagaskara
19:09 12.12.2014.

Bit će to zgodno za ove sponzorirane reklame političara. Sad npr. imaju na neku objavu 200 lajkova, vjerovatno će tada imati i 800 dislajkova što ih više neće privlačiti na ovakav tip promocije. Zato ipak mislim da će Facebook odustati od toga. A tko je zapravo Facebook!!!???

GO
google385
18:41 12.12.2014.

treba siriti ljubav a ne mrznju

SA
samoborka
23:27 12.12.2014.

mladi Glavasevicu..sad si nadrapao. na svaki lajk za tebe ce doci 15 dislajkova..i kako ces onda muljati o ogromnoj virtualnoj podrsci za tebe??