Promo

Za sve vlasnike Škodinih vozila starijih od 4 godine

Foto:
Za sve vlasnike Škodinih vozila starijih od 4 godine
VL
Autor
PR Članak
12.04.2011.
u 08:00
Svaki korisnik usluge moći će doznati cijene, odnosno ponudu Škoda originalnih dijelova s ugradnjom
Pogledaj originalni članak

U svakom trenutku bit će dostupne informacije o posebnim akcijskim cijenama na originalne dijelove sa ugradnjom te kalkulator za izračun cijene servisa zamjene ulja.

Svaki korisnik usluge moći će, odabirom modela, vrste goriva, snage motora i godine proizvodnje automobila, saznati cijene odnosno ponudu Škoda originalnih dijelova sa ugradnjom.

Ova mogućnost se, za sada, odnosi na kočioni sustav (originalne kočione obloge – prednji i stražnji komplet), amortizere (prednje i stražnje), stražnji ispušni lonac te zupčasti remen i pumpu za vodu. Naravno, uza sve originalne dijelove uračunata je i ugradnja u vozilo.

Osim navedenog, dodatna usluga je i kalkulator cijene servisa zamjene ulja, u koju su uključeni rad, Škoda originalni filter ulja i motorno ulje. Svaki korisnik moći će isprintati dobivene podatke i u skladu s njima obaviti servis.

Za sve ostale informacije kliknite na www.skoda4plus.com.hr

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr