PROMO

Xiaomi blagdani

Xiaomi
Xiaomi
Xiaomi
Xiaomi
21.12.2021.
u 15:16
Pogledaj originalni članak

Božić je pred vratima,  ali za poklone nikada nije kasno zato se prepusti odličnim blagdanima uz Xiaomi uređaje uz više od 40% popusta. Biraj pametne telefone, tablet, električne romobile i ostalu dodatnu opremu.

Xiaomi mobiteli dolaze uz poklone

Uz vrhunski Xiaomi 11T pametni telefon, ne samo da uz njega možeš imat filmsko iskustvo korištenja nego dolazi uz fantastičan poklon, Xiaomi Mi Band 6 narukvicu. Pokreće ga moćan Media Tek Dimensity 1200 Ultra procesor, a uvijek je spreman za akciju zahvaljujući ogromnoj bateriji od 5000 mAh koja podržava nevjerojatnih 67W turbo brzo punjenje. Ukoliko se i dogodi da ti se Xiaomi 11T ispraznio, nemaš brige, na 100% napunit ćeš ga za samo 36 minuta. Vrhunska kamera opremljena je naprednim AI algoritmima, profesionalnim specijalnim efektima i odličnim kreativnim opcijama. Na stražnjoj strani nalazi se primarna od 108MP, 8MP kamera sa 120° ultra širokokutnom lećom za vrhunske dnevne i noćne fotografije i 5MP telemakro kamera s kojom ćeš uloviti zadivljujuće detalje.

Xiaomi

U ovoj odličnoj ponudi pronaći možeš i najlakši i najtanji mobitel na tržišu, Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE. Ovaj pametni telefon također dolazi sa super poklonom, Xiaomi Mi Band 6 pametnom narukvicom i odličnom uštedom od 620 kuna. Na prednjoj strani nalazi se 6.55“ AMOLED zaslon sa 90Hz razinom osvježenja sa kristalno čistu i jasnu sliku bilo da igraš igrice, skrolaš kroz omiljene sadržaje ili gledaš filmove. Sa stražnje strane diskretno se smjestila trostruka kamera, koju predvodi glavna, 64MP, ultra širokokutna od 8MP i telemakro kamera od 5MP, dok se na prednjoj strani nalazi selfie kamera od 16MP.  Svaka od ovih kamera oduševit će te svojim mogućnostima za profesionalne fotke. Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE pokreće Snapdragon 732G Octa-core procesor koji mu pruža nevjerojatnu brzinu u obavljaju svih zadataka, dok će ga savršeno nadopuniti 8GB radne i 128GB interne memorije.

Ne smijemo zaboraviti niti odličan Xiaomi Pad 5 tablet koji je opremljen velikim 11“ WQHD+ zaslonom na kojem će sve doći do izražaja, bogat je bojama, svijetao i za čas ćeš uroniti u njega bilo da igraš igrice, gledaš filmove ili radiš. Sa vodećim Snapdragon 860 procesorom i 7nm tehnologijom došlo je do nevjerojatnog poboljšanja u performansama. Sa ovim tabletom imat ćeš podršku cijeli dan, zahvaljujući dugotrajnoj 8720 mAh bateriji. Omogućit će ti više od 5 dana slušanja glazbe, više od 16 sati gledanja video zapisa i više od 10 sati igranja igrica.  Uz ovaj fenomenalan uređaj na poklon dobivaš Xiaomi Mi Band 6 pametni narukvicu.

Xiaomi

Sigurno i brzo do odredišta uz Xiaomi električni romobil

Uz Xiaomi električne romobile nikada lakše nije bilo izbjeći gradsku gužvu. Uz to što su izrazito sigurni, lagani su za korištenje, sklapanje i pospremanje. Ističu se jer su dizajnirani za udobnost u pokretu i možeš ih pohraniti bez problema, zahvaljujući činjenici da se mogu sastaviti za samo 3 sekunde. Jedna od zanimljivih, a bitnih značajki je da se romobili moraju aktivirati tako da se povežu na Mi Home aplikaciju putem Bluetootha, te je potrebno pogledati video o sigurnoj vožnji. Nakon toga, romobili se mogu aktivirati i voziti. Aplikacija će koristiti svima, jer prati prijeđene kilometre, prosječnu brzinu, postotak baterije, dok je najvažnija funkcija, zaključavanje romobila od krađe odnosno pokretanje romobila od treće osobe. Iskoristi ovu odličnu akciju i kupi ga već danas i uštedi 1.200 kuna!

Xiaomi

Xiaomi blagdani donose ti i odlične popuste na još pametnih uređaja, tako su tu Xiaomi Mi Body Composition pametna vaga već od 149 kuna s kojom ćeš u svakom trenutku moći pratiti tjelesne pokazatelje i napredak, Xiaomi Mi 360° kućna nadzorna kamera uz više od 40% popusta za potpunu sigurnost doma ili ureda i Xiaomi Mi pojačivač signala za izbjegavanje stresnih situacija zbog lošeg interneta

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr