krajem siječnja

Uz novi OS BlackBerry će predstaviti i dva uređaja

Foto: Reuters/PIXSELL
blackberry 10,thorsten heins (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
blackberry 10,thorsten heins (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
blackberry 10,thorsten heins (1)
14.11.2012.
u 15:49
U RIM-u se nadaju da će se noviteti pokazati kao lijek za sve manje tržišne udjele
Pogledaj originalni članak

Proizvođač BlackBerryja Research in Motion potvrdio je da će prve uređaje s operativnim sustavom BlackBerry 10 predstaviti krajem siječnja, prenosi ZDNet. Novi operativni sustav i dva nova uređaja bit će predstavljena u isto vrijeme u više zemalja.

"Odlučili smo stvoriti stvarno jedinstveno iskustvo mobilnog računalstva koje se neprestano prilagođava vašim potrebama. Naš tim neumorno je radio kako bi našim kupcima predstavio inovativne mogućnosti u kombinaciji s pretražnikom koji je najbolji u klasi, bogatim ekosustavom aplikacija i najnaprednijim multimedijskim mogućnostima", poručio je putem priopćenja CEO RIM-a Thorsten Heins.

U RIM-u se nadaju da će se noviteti pokazati kao lijek za sve manje tržišne udjele te da će se uspjeti vratiti u igru nakon nekoliko teških udaraca koje su primili u posljednjih godinu dana, poput onoga kada su korisnici BlackBerryja u Europi na gotovo tjedan dana ostali bez internetskih usluga.

>> Vodafoneovi korisnici ostali bez interneta na svojim BlackBerryjima

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.