PROMO

Stigao Huawei Nova 5T s pet AI kamera: Uz prednarudžbu i besplatan Watch GT

Foto: Huawei
Huawei Nova 5T
Foto: Huawei
Huawei Nova 5T
Foto: Huawei
Huawei Nova 5T
Foto: Huawei
Huawei Nova 5T
29.10.2019.
u 15:33
Nova 5T kombinira vrhunske karakteristike uz prihvatljivu cijenu, a korisnici koji prednaruče uređaj na poklon dobivaju Huawei Watch GT
Pogledaj originalni članak

Huawei je od danas u prodaju pustio Nova 5T, pametni telefon sa četverostrukom stražnjom kamerom, vrhunskim performansama, upečatljivim dizajnom i ekranom koji prekriva impresivnih 83,4% prednje strane uređaja. Huawei Nova 5T ističe se kao jedan od najboljih uređaja na tržištu kada je u pitanju omjer cijene i kvalitete.

Ovaj pametni telefon dolazi sa sustavom koji kombinira ukupno četiri stražnje kamere – glavnu (48 MP), ultra-širokokutnu (16 MP), makro (2 MP) i dubinsku (2 MP). Huawei je dobro poznat po vrhunskoj fotografiji, a ovaj sustav kamera donosi veliki napredak i na području snimanja kvalitetnih videozapisa. Huawei je jedan od lidera u implementaciji umjetne inteligencije na svojim uređajima, a ova tehnologija posebno dolazi do izražaja kod snimanja fotografija. Nova 5T donosi i dobro poznati Super Night Mode koji poboljšava kvalitetu fotografija u uvjetima slabijeg osvjetljenja.

Foto: Huawei
Huawei Nova 5T

Prostrani 6,22 inčni IPS zaslon razlučivosti je 2440 x 1080 točaka, a gustoća piksela iznosi vrlo visokih 412 piksela po inču. Ekran se proteže od ruba do ruba uređaja, a prednja kamera smještena je u probušenom dijelu ekrana, na način da korisnika ne ometa prilikom gledanja videozapisa i fotografija. Prednja kamera od 32 MP također koristi napredne AI mogućnosti, tako da se korisnik ne mora opterećivati njenim dodatnim podešavanjem.

Kako bi sve radilo glatko i bez zastajkivanja, Nova 5T uređaj je opremljen moćnim Kirin 980 čipsetom, a kombinira i naprednu GPU Turbo tehnologiju za optimizaciju performansi prilikom igranja velikog broja najpopularnijih mobilnih naslova. Nova 5T dolazi sa 6 GB radne memorije i 128 GB internog prostora za pohranu podataka tako da korisnici ne trebaju brinuti da će im ponestati memorije.

Podržano je i brzo punjenje, a baterija kapaciteta 3.750 mAh u kombinaciji s 22,5 W SuperCharge tehnologijom brzog punjenja pružit će dovoljno snage za korištenje uređaja u svim uvjetima. Kada se baterija isprazni, samo 30 minuta bit će potrebno za dostizanje 50 % napunjenosti.

Foto: Huawei
Huawei Nova 5T

Čitač otiska prsta nalazi se na boku uređaja, a Nova 5T dolazi u tri varijante – Crush Blue, Midsummer Purple i Black. Za korisnike u Hrvatskoj pripremljena je posebna ponuda. Naime, svi oni koji prednaruče Huawei Nova 5T u razdoblju između 28. listopada i 10. studenog, besplatno dobivaju i Huawei Watch GT, pametni sat koji se istaknuo vrhunskom izdržljivošću. Preporučena maloprodajna cijena uređaja iznosi 3.399 HRK.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr