još nema odluke

Sonyjev demanti: Hirai neće postati predsjednik u travnju

Foto: AFP/PIXSELL
Sonyjev demanti: Hirai neće postati predsjednik u travnju
10.01.2012.
u 20:02
Ugledne japanske novine Nikkei objavile su kako će sadašnji izvrši dopredsjednik u travnju zamijeniti Howarda Stringera.
Pogledaj originalni članak

Sony je službeno demantirao vijest objavljenu u uglednim japanskim novinama Nikkei prema kojoj bi Kazuo Hirai u travnju trebao postati predsjednik tvrtke, prenosi Games Beat.

U Sonyju tvrde kako Hiraijev dolazak na mjesto predsjednika, gdje se zasad nalazi Howard Stringer, nije najavljen te kako po tom pitanju još uvijek ništa nije odlučeno. To očito ipak ne znači da Hirai, koji sada obavlja funkciju izvršnog dopredsjednika, neće doći na čelo japanskog diva.

Podsjetimo, Sonyju u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže. Fiskalnu su 2011. godinu završili s gubitkom, i to od 3,2 milijardi dolara, a novi igraći uređaj PlayStation Vita, predstavljen u Japanu za Božić, slabo se prodaje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.