PROMO

Serijal 5G unboxing videa otkriva kakvu nam blistavu budućnost donosi 5G tehnologija

Serijal 5G unboxing videa otkriva kakvu nam blistavu budućnost donosi 5G tehnologija
09.07.2021.
u 10:29
Budućnost uz 5G mrežu nesumnjivo će promijeniti svijet kakav poznajemo. Kako bi vam približio tu budućnost kroz različite segmente, Hrvatski Telekom kroz niz 5G webizoda pokazat će vam kakve prednosti očekuju svijet uz mrežu budućnosti.
Pogledaj originalni članak

5G unboxing serijal Hrvatskog Telekoma prvi u Hrvatskoj uz stručnjake, znanstvenike, akademike, doktore, menadžere, vlasnike IT tvrtki otkriva zašto nam je 5G potreban i na koje sve načine možemo iskoristiti prednosti 5G mreže. Teme koje će javnosti biti prezentirane kroz 5G webizode su: Gaming, Nove stvarnosti uz AR, VR, MR, Streaming, Smart city, Dronovi, Campus mreže.

Boris Drilo, Darian Škarica, Malajski Tapir, Nikola Stolnik, Mirko Sužnjević, samo su neka od imena iz hrvatskog IT-ja koja će kroz 5G serijal  podijeliti svoje vizije tehnologije i budućnosti uz 5G mrežu.

Prva u nizu 5G webizoda donosi pregled svih tema u jednom videu i možete ju pogledati već sada na sljedećem linku. Čitav serijal bit će dostupan na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom prvi je u Hrvatskoj pokrenuo 5G mrežu i trenutno pokriva 76 hrvatskih gradova, 11 općina i 2 milijuna stanovnika.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr