VOŽNJA ZA PAMĆENJE

Rimac u svom autu provozao legendarnog Jeana Todta

Foto: Rimac Automobili
Rimac
Foto: Rimac Automobili
Rimac
Foto: Rimac Automobili
Rimac
Foto: Rimac Automobili
Rimac
12.01.2015.
u 13:46
Bilo je to na stazi Puerto Maderu u Buenos Airesu, gdje je održana 4. utrka Formule E
Pogledaj originalni članak

Mate Rimac, osnivač i direktor Rimac automobila, nedavno je dobio priliku koja se rijetko pruža – u svom Concept_Oneu provozao je predsjednika FIA-e i automobilističku legendu Jeana Todta.

Todt, koji je u svojoj bogatoj karijeri, između ostalog, bio i suvozač u reliju, bio je jedan od sretnika koji su dobili odgovor na pitanje kako se voziti u hrvatskom električnom superautomobilu.

Bilo je to na stazi Puerto Maderu u Buenos Airesu, gdje je održana 4. utrka Formule E. Concept_One je inače službeno vozilo direktora utrka ovog FIA-ina prvenstva za električne bolide.

 

>> 'Investitorima sam se obvezao do 2020. ostati u tvrtki i zadržati 50% vlasništva'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar commentator
commentator
01:51 14.01.2015.

Mogo ga je barem pitati kako je sa Šumaherom.

DA
dabssa
15:23 12.01.2015.

Lako sa ledjnim vjetrom kad je stari lopina na kvadrat.

DU
Deleted user
08:37 13.01.2015.

Arežina, u Bosni i Srbiji se veli PROVOZATI. Mi Hrvati velimo PREVESTI SO NA OKOLO. Ne ubacuj nam u jezik svoje srbizme i bosančerizme.