CITY SUV

Qoros u Ženevi predstavio treći model, gradski crossover

Foto: Qoros
Qoros
Foto: Qoros
Qoros
04.03.2015.
u 10:50
Prodaja je u Kini krenula već u prosincu po početnoj cijeni od 139.900 yuana
Pogledaj originalni članak

Sve poznatija kineska marka Qoros jučer je u Ženevi predstavila svoj treći model - 3 City SUV. Riječ je o međunarodnoj premijeri, a domaća je održana u studenom na auto-salonu u Guangzhouu.

Ovaj gradski crossover dosta podsjeća na model 3 Hatch, koji je Qoros predstavio u Ženevi godinu prije. Razlikuje se po nešto robusnijem dizajnu, većem odstojanju od tla i tipičnim SUV-ovskim detaljima kao što su crni plastični okviri blatobrana.

Sve verzije modela koriste isti 1,6-litreni DOHC turbomotor od 154 konjskih snaga, a maksimalna brzina kreće se od 205 do 208 km/h, ovisno o izvedbi. Prodaja je u Kini krenula već u prosincu po početnoj cijeni od 139.900 yuana (oko 153.900 kuna). U planu je i dolazak na europsko tržište, no službenih detalja još nema.

>> Pogledajte ljepotice i najveće zvjerke ženevskog salona

>> I Rimac je u Ženevi, napravio je baterijski sustav za Koenigsegg

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.