USPJEŠNA GODINA

Porsche radnicima daje 8600 € bonusa

Foto: Reuters/PIXSELL
Porsche
Foto: Reuters/PIXSELL
Porsche
30.03.2015.
u 06:45
Porsche je lanjsku godinu završio sa 17-postotnim rastom prodaje
Pogledaj originalni članak

Nakon najuspješnije poslovne godine u povijesti, njemački automobilski div Porsche objavio je kako će svakom radniku dati 8600 eura bonusa.

“Naši zaposlenici su unikatni poput naših automobila”, rekao je Uwe Hück, predsjednik radničkog vijeća.

Porsche je lanjsku godinu završio sa 17-postotnim rastom prodaje, na gotovo 190.000 automobila. Ostvarena dobit iz poslovanja iznosila je 2,7 milijardi eura, 5% više nego 2013., dok su prihodi veći za petinu i iznose 17,2 milijarde dolara. Kompanija u svijetu zapošljava 22.400 radnika.

>> Hrvati u Audiju: Uz plaću smo dobili bonus od 8300 eura

>> Hrvatski san: po Golf, BMW i Passat u Njemačku

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:33 02.04.2015.

Da, da, tako se to radi.