ZLATNI VOLAN

Peugeot 308 proglašen HR autom 2014. godine

Foto: Peugeot
Peugeot 308 proglašen HR autom 2014. godine
02.12.2013.
u 21:22
Drugo mjesto i Srebrni volan pripali su Mazdi3, dok je Brončani volan dobila trećeplasirana Škoda Octavia
Pogledaj originalni članak

Peugeot 308 proglašen je HR autom 2014. godine te mu je na svečanosti održanoj u Hrvatskom novinarskom društvu uručen Zlatni volan. Drugo mjesto i Srebrni volan pripali su Mazdi3, dok je Brončani volan dobila trećeplasirana Škoda Octavia. U finalu izbora - kojeg organizira Zbor automobilskih novinara koji djeluje pri HND-u - još su bili Toyota Auris, Nissan Note i Opel Adam. Uz tri pobjednička, dodijeljeno je 15 priznanja po kategorijama.

>> Finalni okršaj šestero kandidata za prestižnu titulu HR auto 2014.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.