Kia organizira nagradni natječaj

Otputujte u Ženevu na spoj s Kia Stingerom

Foto: Promo
Kia Stinger
Foto: Promo
Kia Stinger
Foto: Promo
Kia Stinger
Foto: Promo
Kia Stinger
Foto: Promo
Kia Stinger
15.02.2017.
u 14:35
Pogledaj originalni članak

Kia Motors nedavno je predstavila novi model Stinger, sportsku limuzinu s najboljim performansama u cijeloj povijesti Kije. Za sve ljubitelje vozila Kia u Hrvatskoj pripremili smo privlačni nagradni natječaj u kojem s kreativnim odgovorom na lako pitanje moguo svojiti izlet na autosalon u Ženevi i pogledati atraktivan Kia Stinger uživo.

Nagradni natječaj traje sve do 1. ožujka 2017 i dobitniku donosi izlet za dvije osobe, s dvije avionske karte i dvije karte za 87. međunarodni salon automobileu Ženevi. Autosalon se u drugom najvećem švicarskom gradu odvija između 9. i 19. ožujka i ljubiteljima automobila će pokazati sve zadnje novosti autoindustrije.

Sretan dobitnik će u Ženevi imati mogućnost među prvima u Europi upoznati novi čudesni Kia Stinger, koji je nedavno predstavljen na automobilskom salonu u Detroitu, te ga je zatim Kia europskim novinarima predstavila u Milanu. Novi Stinger je sportska limuzina s 5 sjedala, koja će redefinirati razred u kojem trenutno dominiraju europske marke. Stinger odlikuju najbolje performanse u cijeloj povijesti Kije –napravljen je za uzbudljivo vožnju s 3,3-litrenim turbobenzinskim motorom od 6 cilindara sa snagom od 272 kW (370 KS) te od 0 do 100 km/h dolazi za 5,1 sekundu. Novi Stinger donosi raskoš, udobnost i eleganciju koju podupire 7-godišnje tvorničko jamstvo, koje je kao takvo najdulje u Europi.

Serijska proizvodnja Stingera počinje sredinomgodine, u Europi ga očekujemo krajem 2017. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju prijave se vrše na službenoj stranici.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr