PROMO

Otkrijte Tele2 GAMERAJ i uživajte u neograničenoj slobodi komunikacije

Tele2
Tele2
13.06.2019.
u 09:17
Samsung Galaxy A40 u paketu s PlayStation®4 500GB, dva kontrolera, tromjesečnim PS plus članstvom i 3 sjajne igre
Pogledaj originalni članak

Svatko može uživati u neograničenim pozivima, SMS porukama, internetu na odličnom mobilnom uređaju te omiljenim igrama u novoj Tele2 GAMERAJ ponudi. Paket uključuje Samsung Galaxy A40, stvoren da prati tempo korisnika od jutra do mraka, PlayStation®4 500GB s dva kontrolera za još zabavnije turnire s obitelji i prijateljima te tri sjajne igre.  

5,9-inčni Infinity-U zaslon, dvostruka kamera, punjač Fast Charging od 15 W te baterija od 3.100 mAh samo su neka od obilježja Samsung Galaxy A40 mobilnog uređaja. Infinity-U zaslon na Galaxy A40 uređaju omogućuje da se vidi svaki detalj na slici dok dvostruka kamera koja se sastoji od 16 MP kamere te ultraširoke 5 MP kamere s vidnim poljem od 123 stupnja može vidjeti svaku scenu baš poput ljudskog oka i zabilježiti svaku uspomenu. Ultraširoka kamera hvata sve, od pejzaža do grupnih fotografija, a uz glavnu kameru od 16 MP može se uroniti u svaki detalj bez obzira na to je li dan ili noć.

Posebnost ovog mobilnog uređaja je što prepoznaje što korisnik fotografira. Bez obzira na to radi li se o zapanjujućem zalasku sunca ili ukusnoj hrani, u trenu daje optimalnu razinu svjetline i zasićenja. Uz to, omogućuje korisnicima da izraze kreativnost na različite načine, uz pomoć vlastitih AR emotikona (emotikona proširene stvarnosti) koje mogu slati prijateljima ili dodavanjem naljepnica na svaku sliku koju snime.

Tele2

Kada su u pitanju aplikacije ili igre, Galaxy A40 ima snagu i performanse da sve odradi glatko. 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a omogućuju više prostora za pohranu i uživanje bez prekida. Oni koji u igrama ipak više uživaju na „Plejki”, uz ovaj mobitel u paketu dolazi PlayStation®4 500 GB s dodatnim kontrolerom na poklon, tromjesečnim PS plus članstvom i 3 sjajne igre: The Last of Us Hits PS4, Uncharted Collection Hits i Ratchet Clanks Hits, za samo 155 kuna mjesečno uz tarifu RASPALI s BEZBROj GB. Ako se realizira kupnja preko webshopa, na dar dolazi još i igra FIFA19.

Za one koji ne žele mobilni uređaj u ponudi, Tele2 ima ponudu koja uključuje Playstation®4 500GB za svim spomenutim igrama, dva kontrolera, tromjesečno PS plus članstvo i HUAWEI B525 router za pokućni internet za samo 125 kuna mjesečno, uz BEZBROJ GB pokućnog interneta.

Uz Tele2 GAMERAJ svijet neograničenog gaminga i neograničene slobode komunikacije je na dohvat ruke!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr