misterija

Objavili da je umro Michelin. Ali ne kad i kako

Foto: BFMTV/YouTube screenshot
Objavili da je umro Michelin. Ali ne kad i kako
30.04.2015.
u 11:26
Francuski predsjednik Francois Hollande komentirao je odlazak izumitelja nazvavši ga "jednim od najvećih francuskih poslijeratnih industrijalaca"
Pogledaj originalni članak

Umro je izumitelj Francois Michelin (88) koji je osnovao i 47 godina vodio francusku tvrtke za proizvodnju automobilskih guma Michelin.

Vijest je, navodi New York Times, objavila njegova tvrtka, ali ne dajući informacije o datumu i uzroku smrti.

Michelin je završio studij matematike, a direktor je postao 1955. godine. Povukao se 2002. godine i posao preda sinu Edouardu koji se utopio četiri godine poslije. Obitelj je tada prestala službeno upravljati tvrtkom.

Francuski predsjednik Francois Hollande komentirao je odlazak izumitelja nazvavši "jednim iod najvećih francuskih poslijeratnih industrijalaca".

>>Michelin se vraća u Formulu 1

>>Usporedba zimskih guma - najbolji su opet Michelin i Continental

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PR
primarijus
13:30 30.04.2015.

"Završivši studij matematike, Michelin je završio studij matematike" Tatjanica zlato moje, primi se ti rađe kuhače

CH
chr1s
13:57 30.04.2015.

Ponavljanje dijelova rečenica, nedostaju slova u riječima, gramatičke pogreške i sve to u članku od desetak redova. Ni malo profesionalno i krajnje neozbiljno.

BO
boreabo
13:32 30.04.2015.

Zar je za čovjeka od 88 godina bitno kako je umro ?