Hyundai

Novi prodajno-servisni centar otvara se 2018.

Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS/PIXSELL
Novi prodajno-servisni centar otvara se 2018.
15.06.2017.
u 07:15
Novi bi centar na više od 1000 četvornih metara s radom trebao početi u proljeće 2018.
Pogledaj originalni članak

Dvije godine od početka poslovanja novog generalnog distributera Hyundaija za hrvatsko tržište, u godini u kojoj Hyundai obilježava 50 godina postojanja, tvrtka Hyundai Hrvatska započinje s izgradnjom budućeg sjedišta i novog Hyundai prodajno-servisnog centra u Ljubljanskoj aveniji 4 na zagrebačkom Jankomiru.

Novi bi centar na više od 1000 četvornih metara s radom trebao početi u proljeće 2018., a obuhvatit će servis, prodajni salon i edukacijski centar.

Hyundai Motor Europe ambiciozno je objavio da do 2021. godine planira postati azijski automobilski brand broj 1 u Europi. U skladu s tim, do 2021. će europskom tržištu predstaviti 30 novih modela, a naglasak će biti na SUV i ekološkim modelima.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AD
adrad
10:09 15.06.2017.

A kada će neka proizvodna hala?