RENAULT TRAFIC

Novi dizelaš sa 140 konja troši samo 5,7 l/100 km

Foto: Renault
Renault Trafic
Foto: Renault
Renault Trafic
Foto: Renault
Renault Trafic
Foto: Renault
Renault Trafic
Foto: Renault
Renault Trafic
15.04.2014.
u 20:00
Korisnici će u tri godine uštedjeti 7500 kuna
Pogledaj originalni članak

Nova, treća generacija Renaultovog kombija Trafic na tržište stiže ovoga ljeta. Atraktivniji dizajn i novi dizelski motor sa 140 konjskih snaga i 340 Nm okretnog momenta, koji troši samo 5,7 litara na stotinu prijeđenih kilometara, najveća su novost francuskog dostavnjaka.

U prosjeku, u odnosu na prethodni model, troši jednu litru manje na stotinu prevaljenih kilometara, što će korisnicima u tri godine uštedjeti 7500 kuna.

Foto: Renault

Foto: Renault

>> Novi Transit - prostraniji dostavnjak s Focusovim duhom

>> Volkswagen prestaje proizvoditi kombi nakon 63 godine

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.