NA FER-U

Na Job Fairu 2016. očekuje se 2000 studenata

Foto: Promo
Job Fair
Foto: Promo
Job Fair
06.05.2016.
u 16:38
Poseban partner sajma su Rimac Automobili, koji će na FER dovesti i simulator vožnje Concept_Onea te Greyp
Pogledaj originalni članak

Na zagrebačkom FER-u će se u ponedjeljak i utorak, 9. i 10. svibnja, od 9 do 18.30 sati održati studentski sajam poslova Job Fair 2016., na kojem se očekuje oko 2000 studenata. 

Na sajmu sudjeluje više od 40 poslodavaca iz IT, bankarske,automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i neke od najpoznatijih tvrtki na svijetu, poput Googlea i Microsofta. Predstavnici tvrtki bit će izravno dostupni za sva studentska pitanja. Kako kažu organizatori, poseban partner sajma su Rimac Automobili, koji će na FER dovesti i simulator vožnje svog električnog superautomobila Concept_One te svoj električni bicikl Greyp.

Na sajmu će biti predstavljeni poslovi i praksa u razvoju svemirskih tehnologija, interneta stvari, računalnih igara, big date, mobilnih aplikacija, umjetne inteligencije i drugim područjima. U drugom danu sajma, na panelu “Startupi, inkubacija & uspjeh” sudjelovat će poslovni anđeo Saša Cvetojević, voditelj coworking prostora HUB385, Luka Sučić, osnivač GIS Clouda Dino Ravnić i direktor marketinga Omega softwarea Filip Fučić, koji će pričati o vlastitim iskustvima sa startupima.

Za studente je ulaz na sajam besplatan.

>> Gotovo trećina studenata odgodila diplomu zbog produljenja studentskih prava

>> Otvorit ćemo tvrtku za panoramske letove iznad Zagreba

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.