Oprezno

Musk uništava svoje stare mobitele, a za to ima dobar razlog

Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
Elon Musk
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
Elon Musk
Foto: GENE BLEVINS/REUTERS/PIXSELL
Elon Musk
25.10.2019.
u 13:59
– Gospodin Musk nadograđuje svoj mobitel (kao mnogi drugi ljudi) i povremeno ga mora promijeniti zbog razloga povezanih sa sigurnošću i osjetljivim informacijama – rekao je Muskov odvjetnik Alex Spiro
Pogledaj originalni članak

Osebujni tehnopoduzetnik Elon Musk redovito mijenja svoje pametne telefone, a stare katkada uništi kako bi bolje zaštitio svoju privatnost, pokazuju sudski dokumenti, prenosi Business Insider.

Osnivač tvrtki Tesla i Space X ovom praksom želi spriječiti da njegovi podaci dospiju u pogrešne ruke, a da taj strah nije bez osnove, pokazuje curenje informacija s mobitela šefa Amazona Jeffa Bezosa.

Foto: GENE BLEVINS/REUTERS/PIXSELL
Elon Musk

Musk nekad umjesto uništenja pohrani uređaj, pokazuju dokumenti iz tužbe koju je protiv Muska pokrenuo britanski ronilac Vernon Unsworth, koji je sudjelovao u spašavanju dječaka iz tajlandske pećine, a kojeg je Musk na Twitteru prošle godine nazvao "pedo guy". Musk se u međuvremenu ispričao i izbrisao sporni twit.

– Gospodin Musk nadograđuje svoj mobitel (kao mnogi drugi ljudi) i povremeno ga mora promijeniti zbog razloga povezanih sa sigurnošću i osjetljivim informacijama – rekao je Muskov odvjetnik Alex Spiro.

Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.