Mobiteli

Microsoft ipak kreće u bitku na tržištu sa svojim mobitelom

Foto: Reuters
Microsoft ipak kreće u bitku na tržištu sa svojim mobitelom
07.04.2010.
u 07:36
Microsoft je dizajnirao softver i hardver svog novog mobitela pod još uvijek radnim nazivom Pink. Proizvest će ga japanski Sharp, a na tržištu se očekuje ovog ljeta.
Pogledaj originalni članak

Microsoft će vjerojatno sljedećeg ponedjeljka (12. travnja) predstaviti svoj mobilni telefon radnog naziva "Project Pink" jer je tvrtka sa sjedištem u Redmontu sazvala konferenciju za novinare. Mnogi ne vjeruju da će Microsoftov izlet u hardverske vode imati uspjeha kao Googleov mobitel Nexus One, no, špekuliraju mediji, mobitel će prije svega biti namijenjen mlađoj populaciji jer će imati direktan pristup društvenim mrežama.

Microsoft je dizajnirao softver, online-servise te hardver za mobitele, a proizvodit će ih japanski Sharp. Američki operater Verizon trebao bi biti prvi koji će nuditi Microsoftove mobitele. Reuters tvrdi da će odmah po predstavljanju početi rebranding, a na tržištu se mobiteli očekuju ovog ljeta.

Prve glasine o tome da Microsoft uz Verizon priprema Pink za tržište krenule su još lani, no potom su zastale, jer se vjerovalo da se Microsoft posvetio novoj mobilnoj platformi Windows Phone 7, koja je predstavljena na ovogodišnjem okupljanju industrije u Barceloni. No, Microsoft ipak, čini se, kreće u bitku s Googleovim Nexus Oneom.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.