Zagreb Auto Week

Među odltimer poslasticama i popularni Rolls-Royce

Foto: Bojan Mance Brezović
auto week zagreb
Foto: Bojan Mance Brozović
auto week zagreb
Foto: Bojan Mance Brozović
auto week zagreb
11.10.2014.
u 12:58
Zagreb Auto Week ponovno je pravo mjesto za sve koji imaju namjeru kupiti novog limenog ljubimca ili su pak u fazi razmišljanja jer ova trodnevna auto-moto manifestacija nudi više od pukog razgledavanja. Organizatori Auto Weeka potrudili su se da novosti i popusta na kupnju vozila ne manjka
Pogledaj originalni članak

Šesto izdanje Zagreb Auto Week-azagrebačkom Arena Centru glamurozno je otvorilo svoja vrata. Predstavlja mnoštvo zanimljivosti iz svijeta oktana i neke od najnovijih modela poznatih auto brandova.

Zagreb Auto Week ponovno je pravo mjesto za sve koji imaju namjeru kupiti novog limenog ljubimca ili su pak u fazi razmišljanja jer ova trodnevna auto-moto manifestacija nudi više od pukog razgledavanja. Organizatori Auto Weeka potrudili su se da novosti i popusta na kupnju vozila  ne manjka. 

Kao novost predstavljen je i specijalan E-Mobility korner, u kojem posjetitelji imaju priliku upoznati se sa zanimljivim modelima na električni pogon, koji oduševljavaju ekonomičnošću. Ljubitelji starih ljepotana na Auto Week-u doći će na svoje jer je za ovo izdanje u Arena Centru izloženo i nekoliko oldtimer poslastica – među kojima i popularni Rolls-Royce.

>> Atraktivne djevojke okupirale Karting Arenu u Zagrebu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.