Mercedes više nije san

Kvalitetnim izborom goriva do novog Mercedesa: Lojalnost koja se isplati

Foto: Canva
Mercedes više nije san
Foto: Canva
Mercedes više nije san
17.11.2022.
u 11:29
Znate li da kvaliteta goriva uvelike može utjecati na kvalitetu rada vašeg automobila?
Pogledaj originalni članak

U žurbi ili tijekom putovanja često ne obraćamo pažnju na to gdje i kako točimo gorivo u svog ljubimca na četiri kotača, no itekako bismo trebali. Stručnjaci kažu da izbor kvalitetnog goriva može uštedjeti i do 1000 kuna. Osim što se nekvalitetno gorivo troši znatno dinamičnije, šteti i radu motora. No, kako prepoznati nekvalitetno gorivo i kako biti siguran zapravo?

Test kojeg uvijek možete napraviti jest onaj pri paljenju samog vozila. Ako se osjete trzaji ili nagle promijene, moglo bi biti do goriva. Automobil će vam, baš poput živog organizma zapravo sam dati signale i čudnije se ponašati u vožnji.

Kvaliteta koja nagrađuje

Ljubav prema svom automobilu važna je stavka govorimo li o sigurnoj vožnji. Zato je iznimno važno birati kvalitetno gorivo. Svi testovi ne vrijede onoliko koliko vrijedi činjenica da znate da točite kvalitetno, uvijek provjereno gorivo visokih standarda koje ne nanosi štetu, već upravo suprotno – nagrađuje vrijednost. Naime, već godinama INA maloprodajna mjesta posjeduju visoko kvalitetno gorivo čija kvaliteta i pouzdanost je prepoznata širom zemlje, ali i regije. Vjernost koju kupci pokazuju korištenjem Ininih goriva bogato se nagrađuje i pokazuje da se lojalnost isplati.

Foto: Canva
Mercedes više nije san

Novi Mercedes više nije san

Ovakvo ili onakvo, gorivo morate točiti u svog ljubimca na četiri kotača, stoga iskoristite to na najbolji mogući način. Naime, INA je svjesna potreba svojih potrošača te se raznim akcijama maksimalno trudi olakšati i vožnju učiniti ugodnijom. Zato su pokrenuli nagradnu igru za članove INA Loyalty programa jer ako si INA Loyalty član, Mercedes nije san! Za nagradnu igru možete se prijaviti skeniranjem INA Loyalty kartice uz račun od minimalno 150 kn na Ininim maloprodajnim mjestima i tako osigurati svoje mjesto među sretnim dobitnicima Mercedesa GLA 180 ili drugih vrijednih dnevnih i tjednih nagrada!

Ne osvojite li baš Mercedes kao glavnu nagradu, ne brinite jer INA Loyalty dijeli i druge vrijedne nagrade!. Nagrade na tjednoj razini su uređaji iPad Air 5 i iPhone 13 Pro, dok svaki dan troje sretnih dobitnika može osvojiti INA kartice u vrijednosti od čak 1000 kuna. Ukratko, radite ono što radite svaki dan, stanite na Inu i osvojite vrijedne nagrade.

Nagradna igra

Posjetite bilo koje Inino maloprodajno mjesto od 17. listopada do 30. studenog i natočite Inina goriva, kupite robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude Fresh Cornera. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri prihvatite uvjete sudjelovanja u aplikaciji INA Loyalty ili na internetskoj stranici, potrošite minimalno 150 kuna uz skeniranje INA Loyalty aplikacije. Uz to se počastite i Fresh Corner kavom jer vam svaka kava uz račun od 150 kuna donosi dvostruku prijavu za osvajanje automobila!

Vjernost koja se poštuje

INA Loyalty program njeguje vjernost svojih kupaca. Osim glavnih bogatih nagrada i nagradnih igara, članstvo u INA Loyalty programu donosi brojne pogodnosti i popuste. Čim se uključite u program postajete član statusa Blue i dobivate 100 bodova na svom INA Loyalty računu. Također možete i odmah posjetiti Inin Fresh Corner i preuzeti svoju kavu na dar: jaki espresso, pjenasti cappuccino ili kavu s mlijekom! Osim toga, članstvo u INA Loyalty programu je još jedan način uštede na gorivu, jer donosi i popuste na visoko kvalitetna goriva. Nagrade koje se izmjenjuju prilagođene su vašim potrebama, a dobivate i popust na auto kozmetiku, uslugu pranja vašeg vozila i mnoge druge.

Učlanite se u INA Loyalty program i sudjelujte u nagradnoj igri

INA Loyalty je program vjernosti pomoću kojeg možete sakupljati bodove prilikom posjete Ininim maloprodajnim mjestima i uživati u raznim pogodnostima i popustima! Učlanite se preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store ili putem internetske stranice www.inaloyalty.hr i okušajte svoju sreću u nagradnoj igri!

Sadržaj nastao u suradnji s Inom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr