NEPOZNAT UZROK

Instagram već satima nije riješio problem, javio se šef društvene mreže: 'Radimo na tome'

Foto: DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: Silhouettes of mobile users are seen next to a screen projection of the Instagram logo in this picture illustration
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Satima traju problemi s Facebookom, WhatsAppom i Instagramom
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Instagram
31.10.2022.
u 23:05
Iz Mete još uvijek odgovorili na pitanja o tome je li konkretan problem identificiran, kao niti može li se jamčiti da će računi biti u potpunosti vraćeni
Pogledaj originalni članak

Popularna društvena mreža Instagram već nekoliko sati stvara probleme brojnim korisnicima. Neki ne mogu pristupiti svojim profilima jer su suspendirani, dok drugi gube pratitelje. 

Instagram se službeno oglasio na Twitteru prije sedam sati, a tu je objavio na svom profilu podijelio i Adam Mosseri, šef Instagrama. 

"Radimo na tome", ustvrdio je Mosseri osvrćući se na objavu u kojoj stoji: "Svjesni smo da dio naših korisnika ima problema u pristupanju svom Instagram računu. Provjeravamo situaciju i ispričavamo se ne neugodnosti".

Iako problem nije zahvatio sve korisnike, on nije, kako se čini, baziran samo na određeni dio svijeta. Tech Radar piše da je riječ o globalnom problemu, a Meta je za taj portal poručila: "Svjesni smo da neki korisnici Instagrama u različitim dijelovima svijeta imaju problema s pristupom svojim Instagram računima. Radimo na rješavanju problema što je brže moguće i ispričavamo se zbog neugodnosti". 

Iz Mete još uvijek odgovorili na pitanja o tome je li konkretan problem identificiran, kao niti može li se jamčiti da će računi biti u potpunosti vraćeni. 

VIDEO Od sutra nova pravila za vozače, neposlušnima slijedi kazna

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.