Noaline Smartwatch

Hangar 18 prodao tisuću komada prvog hrvatskog pametnog sata

Foto: Hangar 18
Hangar 18 prodao tisuću komada prvog hrvatskog pametnog sata
02.06.2015.
u 20:14
Redovna cijena sata je 399 kuna, ali je trenutačno na akciji i stoji 299 kuna
Pogledaj originalni članak

U prvih mjesec dana prodaje tvrtka Hangar 18 prodala je tisuću komada prvog hrvatskog pametnog sata Noaline Smartwatcha, objavio je Poslovni.hr.

Član uprave Hangara 18 Zoran Bogdanović kaže da su oduševljeni rezultatom i da očekuju daljnji rast prodaje tijekom ljetnih mjeseci.

– Prodaja je krenula prije mjesec dana, a trenutačni pokazatelji su iznimno dobri s prodanih tisuću Noaline Smartwatcheva. Tijekom ljetnih mjeseci očekujemo pojačanu prodaju tog proizvoda – rekao je Bogdanović.

Kako su nam rekli u H18 Shopu u zagrebačkom Avenue Mallu, redovna cijena sata je 399 kuna, ali je trenutačno na akciji i stoji 299 kuna. Noaline ima OLED ekran, prikaz dolaznih poziva, podsjetnik vibracijom, praćenje vježbanja i spavanja, barcode skeniranje i praćenje unosa kalorija, otporan je na vodu. Osim s Hangarovim mobitelima H18 Noa uređaj radi i s iPhoneima te Samsungovim modelima.

>> MSAN u prodaju pustio novi hrvatski smartphone

>> Prvi srpski smartphone kreće u prodaju krajem mjeseca

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
14:43 03.06.2015.

Made in china a na aliju upola jeftinije max do 30$...

OK
okvarbudovič
17:44 03.06.2015.

hangar 18 je smece i uvjek ce biti ,imaju sve škart robu koja ne vrjedi ni lipe,imao sam to iskustvo,i vise nikad nista od ha18.

MI
mistery
22:08 02.06.2015.

Jefin