zaokružite datum

Appleov pametni sat iWatch stiže 9. rujna!

Foto: Oliver Mehlis/DPA/PIXSELL
Appleov pametni sat iWatch stiže 9. rujna!
27.08.2014.
u 21:54
Apple ovoga puta neće imati lak zadatak u privlačenju potencijalnih kupaca jer na tržištu smartwatcha vlada velika konkurencija
Pogledaj originalni članak

Potvrđeno je! Svoj prvi smartwatch - iWatch Apple će izbaciti na tržište 9. rujna, javlja APPY Geek.

Apple neće imati lak zadatak u privlačenju potencijalnih kupaca jer na tržištu smartwatcha vlada velika konkurencija. iWatch će posjedovati i neke nove aplikacije a, osim što će biti povezan s mobitelom i imati mogućnost sinkronizacije s Wi-Fiom, omogućit će niz funkcija koje će korisnicima olakšati svakodnevicu.

Uz online plaćanje, ''sitnice'' poput mjerenja temperature doma, paljenja klima uređaja, zatvaranja garažnih vrata te uključivanja sigurnosnih kamera samo su neke od mogućnosti kojima će se iWatch nastojati dodvoriti ljubiteljima tehnologije.

>>Izvori: Appleov sat imat će različite verzije i više od 10 senzora

>>iWatch - Appleov pametni sat u prvoj polovici 2013. godine?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FI
fixnixx
09:48 28.08.2014.

Jedva čekam da kupim