Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywood

Varao ju je, a sada će oboje na tome - zaraditi!

Tori Spelling i muz
Foto: Screenshot/promo video
1/3
12.04.2014.
u 14:11

Par je nastalu bračnu krizu odlučio unovčiti pa su odlučili snimiti vlastiti reality show naziva 'True Tori' u kojem će progovoriti o svemu što su proiževljeli, osjećajima.

Bivša zvijezda 'Beverly Hillsa', Tori Spelling, i Dean McDermott prolaze kroz bračnu krizu nakon što se u prosincu otkrilo kako je 47-godišnji glumac prevario suprugu s mlađom ženom.

Foto: Screenshot/promo video

Par je nastalu bračnu krizu odlučio unovčiti pa su odlučili snimiti vlastiti reality show naziva 'True Tori' u kojem će progovoriti o svemu što su proiževljeli, osjećajima..., javlja E!News. Par ima 4 djece, najstarije ima 7 godina, a najmlađe 19 mjeseci.

U šest epizoda showa saznat će se sve o šokantnom skandalu, a slavni par odgovarat će na teška pitanja o bračnom odnosu i njihovoj djeci.

- Nikada mu nisam mogla pružiti dovoljno seksa. Nikada mu neću biti dovoljna samo ja, rekla je Tori.

Foto: Screenshot/promo video

- Najveća noćna mora mi je to što sam prevario suprugu. Bio sam izvan kontrole. Seks je bio bijeg, kao i droge i alkohol, rekao je McDermott u intervjuu, dok njegova supruga sjedi pokraj njega.

>>Tori Spelling šokantno smršavila na samo 42 kilograma zbog suprugove nevjere

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
15:38 12.04.2014.

kak to mislite prevaril? nije ju prevaril, ona uopce nije bila tam....

HA
HajdukziviVjecno
16:57 12.04.2014.

Ko joj kriv kad je ruzna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije