Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabunili se

Na plakatu Mandeli u čast objavili lice Morgana Freemana

morgan freeman
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
20.12.2013.
u 08:54

Indijski trgovac platio je veliki jumbo plakat kako bi odao počast Nelsonu Mandel, no na plakatu osvanulo je lice glumca Morgana Freemana

Trebao je to biti plakat kojim se obilježava život i smrt jednog od najvećih ličnosti 20. stoljećac. Indijski trgovac platio je veliki jumbo plakat kako bi odao počast Nelsonu Mandeli.

No, neugodno se iznenadio kada je umjesto Mandeline fotografije, na plakatu osvanulo lice glumca Morgana Freemana.

Fotografija plakata postala je pravi hit među korisnicima Twittera, a vjeruje se kako je postavljen u Chennaiju u južnoj Indiji.

- Zamijenit ćemo je s pravom fotografijom Mandele - rekao je trgovac.

Freemana, koji je 2009. godine u filmu Invictus utjelovio Mandelu, mnogi su posljednjih tjedana zamijenili s preminulim južnoafričkim borcem za slobodu.

 

>>Morgan Freeman: Laž je da želim oženiti unuku svoje bivše supruge

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije