Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka za vrtić

Sutkinja Severinu izbacila iz sudnice zbog nepoštovanja suda

22.09.2015., Zagreb - Pjevacica Severina Vuckovic dolazi na rociste u Opcinski gradjanski sud gdje vodi spor s bivsim partnerom Milanom Popovicem oko skrbnistva nad zajednickim djetetom.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
23.09.2015.
u 09:13

Seve je ljutita jer Milan sina nije vidio pola godine, a sad ne ide ni u vrtić

Severina će, čini se, izbor bijele haljine za svoje vjenčanje s Igorom Kojićem koje je zakazano za kraj studenoga staviti na čekanje. Ovih dana na pameti ima mnogo ozbiljnije stvari od priprema svog prvog vjenčanja, a sve je zakuhao njezin bivši zaručnik Milan Popović koji ju je tužio Općinskom građanskom sudu u Zagrebu jer je njihova trogodišnjeg sina Aleksandra upisala u vrtić.

Prvo pitaj tatu

Srpskom je biznismenu, naime, zasmetalo što je pjevačica njihova sina upisala u vrtić prije nego što se konzultirala s njim. Za sina je Seve odabrala privatni vrtić na Kaptolu, s bazenom i slanom sobom, a u blizini svoga stana. No, dječak u vrtić trenutačno ne ide jer sutkinja Vera Nikić koja vodi spor još nije donijela privremenu mjeru o pohađanju vrtića dok se spor ne okonča. Čini se kako je sve to toliko iživciralo pjevačicu da ju je na jučerašnjem ročištu sutkinja zbog neprimjerenog ponašanja izbacila iz sudnice. Kako neslužbeno doznajemo, sutkinja je Severinu izbacila zbog disciplinskih razloga. Konkretno, to znači da je svojim ponašanjem, prema ocjeni sutkinje, pokazala nepoštovanje prema sudu i oglušila se na ponovljene opomene da se prestane tako ponašati.

Dugo se nisu vidjeli

Suđenje je zatvoreno za javnost pa i Severinini i Popovićevi odvjetnici ne žele komentirati što se događa iza zatvorenih vrata. Iz krugova bliskih Severini doznajemo i da Milan sina nije vidio više od pola godine, dok njemu bliski ljudi kažu da on sina vidi onoliko često koliko mu Severina dopusti. Severina i Milan, inače, imaju zajedničko skrbništvo nad sinom, prema odluci Općinskog građanskog suda iz ožujka 2014., no iako je ta odluka proglašena pravomoćnom, svako-malo potežu se po sudovima na Popovićevu inicijativu koji je protiv pjevačice podnio već niz tužbi. Osim zbog izbora vrtića, sa Severinom se sudi i zbog toga što želi sina češće viđati i traži da sud odredi da alimentaciju ne plaća on Severini, već Severina njemu.

>>Severina i Milan ponovno na sudu zbog Aleksandra

>>Severina potvrdila! Svadba je u studenom

Komentara 100

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:38 23.09.2015.

Jel' se njoj može nekako oduzeti Domovnica da nas više ne blamira kao naciju ?

GR
grodar
09:39 23.09.2015.

odvratna da nemoze biti odvratnija

MR
MrkiMedo
09:37 23.09.2015.

Bas me briga za tu starletu. Zao mi je samo djeteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije