Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a tek mu je 19

Što je bilo, bilo je: Justin Bieber odlazi u mirovinu!

Justin Bieber
Foto: Rainer Jensen/DPA/PIXSELL
18.12.2013.
u 09:02

Bieber kaže da će, nakon što izađe njegov novi album "Journals", napraviti korak natrag, a to bi moglo biti trajno

Justin Bieber odlazi u mirovinu. Iako mu je tek 19 godina, mladi pjevač objavio je odluku koja će stotine tisuća tinejdžerica natjerati na suze.

Bieber kaže da će, nakon što izađe njegov novi album "Journals", napraviti korak natrag, a to bi moglo biti trajno.

– Nakon ovog albuma, zapravo odlazim u mirovinu. Povlačim se – rekao je Bieber.

Njegov menadžment uskoro je rekao da se mladi pjevač samo šalio, no s obzirom na to da ne može pobjeći paparazzima od svoje 13. godine, ne bi bilo čudno da se povuče u privatnost.

>>Ovo je najpopularnija fotografija godine na Instagramu!

Ključne riječi

Komentara 1

RO
rotten12
11:23 18.12.2013.

sa glupostima koje je radio u poslijednje vrijeme najbolji potez koji može napraviti....Sva sreća ima pametne PR stručnjake oko sebe tako da za 2-3 godine kad se vrati mi ljudi smo blesavi i zaboravit ćemo sve majmunarije napravljene od njegove strane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije