Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konačno progovorila

'Srce mi je slomljeno sestrinim samoubojstvom'

julia roberts
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/8
21.04.2014.
u 20:24

Julia Roberts konačno je progovorila o samoubojstvu svoje sestre Nancy Motes koja ju je u oproštajnom pismu optužila za svoju smrt

Julia Roberts konačno je progovorila o samoubojstvu svoje sestre Nancy Motes koja ju je u oproštajnom pismu optužila za svoju smrt.

– Jednostavno mi je slomljeno srce. Prošlo je samo 20 dana. Riječi nisu dovoljne da bi se opisalo što prolazimo posljednjih 20 dana. Sat po sat nekih dana, no nastavljate gledati dalje – ispričala je Julia za magazin WSJ.

No, optužbi iz oproštajnog pisma nije se dotaknula.

– Ne želite da se išta loše ikome dogodi, no toliko je tragičnih, bolnih, neobjašnjivih stvari u svijetu. No, kao i sa svakom situacijom ili izazovom, moramo pronaći način, kao obitelj. Teško je formulirati rečenicu o tome izvan plačljivog kruga obitelji – objašnjava.

Nancy Motes počinila je u veljači samoubojstvo tabletama, a pronašao ju je zaručnik.

>>Julia Roberts oprostila se od sestre u krugu obitelji

>>Julia Roberts okrutnošću sestru otjerala u samoubojstvo?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije