Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kušala domaće specijalitete

Slavna Demi Moore s kćerima uživala u Dubrovniku i na Hvaru

demi moore
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.08.2015.
u 13:24

Poznati hvarski restoran na svom je Facebook profilu zahvalio glumici na posjetu, a priložili su i račun s potpisom Demi osobno

Hvar je ovog vikenda ugostio slavnu holivudsku glumicu Demi Moore. U pratnji kćeri Rumer Willis, Tallulah Belle Willis i Scout LaRue Willis glumica je prvo sletjela je u Dubrovnik, a potom se zaputila na  Hvar gdje je u kasnim noćnim satima uživala u domaćim specijalitetima.

Poznati hvarski restoran na svom je Facebook profilu zahvalio glumici na posjetu, a priložili su i račun s potpisom Demi osobno, javlja portal Total Croatia News.

>> Nakon tragične smrti mladića, Demi Moore prodaje kuću. Ne želi više kročiti u nju!

Komentara 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:12 02.08.2015.

Moore je platila karticom, a kad se olaca karticom racun koji ostaje prodavacu kupac mora potpisati. Inace ga ne moze naplatiti od karticne kuce. I nije "kusala" nego je probala domace specijalitete. "Kusa" se u srbiji i crnoj gori.

Avatar meritokracija
meritokracija
01:42 03.08.2015.

Je li moguće da su joj malo ribe naplatili 4 i nešto tisuća kuna?

M3
Miške 3
14:18 02.08.2015.

Došla je proluftati novo zubalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije