Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica stila

Severina je prve spotove snimila u maminim kombineima

Severina, Elle Style Awards
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
02.11.2013.
u 16:11

– Moja kruna apsolutno je u čast krštenja malog britanskog princa Georgea!

Odlično je komičar Ivan Šarić najavio Severinu Vučković kao osvajačicu nagrade Elle style u kategoriji najboljeg celebrity stila, rekavši: “Što god ja rekao, nije važno, svi će pisati o Severininoj kruni!” I rekao je istinu, pa ni mi nismo odoljeli pitati je nešto o tom modnom dodatku.

Čemu već danima svaku večer nova kruna na vašoj glavi?

– Moja kruna apsolutno je u čast krštenja malog britanskog princa Georgea!

Tko vam je modni uzor?

– Moja mama. Prava je džepna Venera, bila je jako slatka. Kada gledam njezine fotografije, uživam, odijevala se skromno, u skladu sa svojim primanjima, ali vrlo skladno. Za babu baš i ne mogu to reći jer uvijek sam je viđala u crnom, s maramom ili s pletenicom na glavi. Ali ona je bila strašno duhovita, baba mi je ikona duhovitosti.

Znači, mamine štikle ste prve krali i isprobavali kao mala?

- O da! I ne samo to. U svojim prvim spotovima kao 20-godišnjakinja nosila sam njezine kombinee i košulje. Majka me zvala da mi kaže da je nesretna
jer nemam što odjenuti, a meni je to bilo sve strašno šik. Primjerice, u spotu “Kad si sam” nosim njezinu košulju.

Tko potpisuje crnu haljinu koju nosite?

– Kada me to pitaju, kažem im: “To je roba”. Ali, evo, ovo je britanska dizajnerica Alessandra Rich.

Tko vam je najdraži lik iz crtića?

– Ptica Trkačica. Nikad uhvaćena, a nije zločesta, samo se ponaša primjereno situaciji.

Imate li hobi?

– Uza sve što radim, nema šanse. Sva sreća da je moj posao moj hobi.

A vježbanje?

– A to moram da ne bih na bini slomila nogu jer već su godine na leđima. Kada bih vam lagala, rekla bih vam da vježbam tri puta tjedno, a kada bih vam rekla istinu, a ta je da nisam vježbala već dva mjeseca, ne biste mi vjerovali.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar RoSSerb
RoSSerb
19:17 02.11.2013.

Ona svakim danom sve više sebe blamira.Definitivnio ! I karijera može samo da ide u negativnom pravcu. Postala je jednostavno dosadna, predvidljiva. Sama je sebe izmislila, deo Balkana naseo, a pri tom se jako loše izmislila. Toliko o najvećoj hrvatskoj zvezdi.

DU
Deleted user
17:21 02.11.2013.

snimala je ona "dokumentarce" bez ičega.....!

Avatar RoSSerb
RoSSerb
19:15 02.11.2013.

Sevka je upravo dobro spušila na sudu.Dobijaće "samo" 1000 e mesečno alimentacije za sina, a Milan bivši joj muž nudio da se nagode sami i 10 000 e mesečno......... ha haaaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije