Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumica na meti

Scarlett Johansson okončala osmogodišnju suradnju zbog Izraelaca

Scarlett Johansson
Foto: Youtube (screenshot)
1/6
30.01.2014.
u 08:36

Glumica Scarlett Johansson odlučila je okončati osmogodišnju suradnju kao ambasadorica Oxfam Internationala, moćne grupacije koja se bori protiv siromaštva i nepravde.

Glumica Scarlett Johansson odlučila je okončati osmogodišnju suradnju kao ambasadorica Oxfam Internationala, moćne grupacije koja se bori protiv siromaštva i nepravde. Naime, ne podržava njihov bojkot izraelskih naselja na okupiranim teritorijima.

Oxfam se protivi bilo kakvoj trgovini s izraelskim naseljima, smatrajući da je njihovo postojanje ilegalno i krši prava Palestinaca.

Taj potez vjerojatno je povezan s činjenicom da je Scarlett nedavno postala zaštitno lice SodaStreama, tvrtke koja ima veliku tvornicu u izraelskom naselju West Bank. Zbog tog angažmana, Scarlett je naišla na brojne kritike te je bila na meti raznih kritičara koji su svojim montažama Scarlett i Palestinaca zabavljali javnost.

>>Tko se boji Cole i Pepsija još? Odbili prikazati reklamu sa Scarlett Johansson
 

Komentara 2

AT
alojz.tonja
08:59 30.01.2014.

Koja je to pravda ako ova lijepa ženska podržava okupaciju Palestine?

DE
denihr
08:39 30.01.2014.

svaka joj čast što se usprotivila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije