Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzburkala duhove

Tko se boji Cole i Pepsija još? Odbili prikazati reklamu sa Scarlett Johansson

Scarlett Johansson
Foto: Youtube (screenshot)
1/10
27.01.2014.
u 20:00

Otkako je Scarlett Johansson postala zaštitno lice SodaStreama, na društvenim mrežama osvanule su fotomontaže glumice s političkim porukama.

Reklama sa Scarlett Johansson koju je snimila za tvrtku SodaStream, proizvođača bezalkoholnih pića, neće se prikazati u finalu SuperBowla jer hollywoodska glumica u njoj kaže "Sori, Coke i Pepsi". Naime, TV kuća FOX boji se reakcije svojih dugogodišnjih oglašivača, Pepsija i Coca Cole, pa su reklamu odlučili odbiti.

Johansson je zaštitno lice SodaStreama, tvrtke iz Izraela, čiji se proizvodni pogon nalazi na okupiranoj Zapadnoj obali. Njen angažman razljutio je mnoge te su na internetu osvanule mnogobrojne fotomontaže glumice.

Oni koji podržavaju Palestince reagirali su na ovu glumičinu reklamu te su napravili nekoliko duhovitih montaža sa snažnom političkom porukom.

– Podržavam ekonomsku suradnju i interakciju između demokratskih Izraela i Palestine. SodaStream je tvrtka koja brine za okoliš te stvaranje mira između Izraela i Palestine – izjavila je Scarlett.

I prošle godine reklama SodaStreama nije emitirana na SuperBowlu zbog spominjanja Pepsija i Coca Cole, a ovoga im puta nije pomogla ni prelijepa glumica.

>>Scarlett Johanson ponosna je na sebe i uživa u svojoj seksualnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije