Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burna godina

Razvodi brakova poznatih obilježili su 2016., a svoj stav o jednom paru dao je čak i Dalaj-Lama XIV.

Ana Šikić i Zdravko Mamić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
31.12.2016.
u 20:30

I u Hrvatskoj je bilo vrlo burno zbog dvostrukog razvoda u obitelji Mamić, a kraju je došao i brak Josipe Pavičić i poduzetnika Nice Berardinija

Kraj 2016. donio je rezime mnogih aktualnih tema, a razvodi brakova i prekidi veza jedni su od onih koji najviše intrigiraju. I dok neki i nisu bili iznenađenje, postoje i oni zbog kojih su svi bili u nevjerici, a medijski prostor tjednima užaren. To je ponajprije prekid najslavnijeg hollywoodskog para Angeline Jolie i Brada Pitta, koji su nakon 12 zajedničkih godina i šestero djece odlučili svoju priču privesti kraju. O njihovu razvodu vodile su se polemike, od toga da je Brad bio nasilan prema djeci, loš otac i da je Angelinu prevario s glumicom Marion Cotillard do psihičkih problema slavne glumice, a sve je otišlo toliko daleko da je događaj komentirao čak i Dalaj-Lama XIV.

Domino-niz u jednoj obitelji

Domaći medijski prostor početkom listopada punila je obitelj Mamić. Nogometni trener Zoran Mamić okončao je brak s ekonomisticom Anom Šikić, a pisalo se da je Zoran u vezi s manekenkom Anticom Filipović Grčić. U isto je vrijeme kraju došao i šestogodišnji brak bivše voditeljice Monike Kravić Mamić i sportskog menadžera Marija Mamića. Mario se iselio iz doma koji je dijelio s Monikom i njihovo dvoje djece, Josipom i Jakovom, te počeo novi život s djevojkom Tijom Jurčić.
Navodno obiteljsko nasilje bilo je razlog razvoda 15-mjesečnog braka glumca Johnnyja Deppa i manekenke Amber Heard. Iako još traju sudske rasprave oko novca, manekenka je 42 milijuna kuna koje je dobila nagodbom na suđenju donirala u dobrotvorne svrhe.

Razlozi su preljubi, bolest...

Nakon četiri godine braka s talijanskim poduzetnikom Nicom Berardinijem spisateljica i poduzetnica Josipa Pavičić odlučila se također razvesti. Odnos supružnika navodno je narušila Josipina želja da se vrati u Zagreb zbog otvaranja restorana i zdravstvenih problema. Imaju i petogodišnjeg sina Rocca.
Početkom siječnja 2016. poduzetnik Dragan Jurilj potvrdio je da je prekinuo sa Sunčicom Lalić, životnom partnericom s kojom je proveo 16 godina i dobio sina Ariena.
Pjevačica Jennifer Lopez i njezin znatno mlađi partner Casper Smart razišli su se sredinom kolovoza, navodno zato što ju je on varao, a nakon četiri godine braka razveo se i glumački par Drew Barrymore i Will Kopelman. To je treći propali brak poznate glumice. Dvanaesta godina braka bila je nesretna i za Nicolasa Cagea i Alice Kim koji su priznali da se razvode početkom ljeta. Nakon četverogodišnje sudske borbe, u 2016. napokon je okončan i razvod glumca Richarda Gerea i njegove bivše supruge Carey Lowell, a i glumci Liev Schreiber i Naomi Watts šokirali su objavom raspada 11-godišnjeg braka.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:46 31.12.2016.

Dalaj Lama odalami me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije