Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan skandal

Procurila snimka oralnog seksa HIV pozitivnog Sheena s muškarcem

charlie sheen
Foto: Twitter Screenshot/Youtube
1/5
24.11.2015.
u 08:55

Snimke traju oko 30 sekundi, a na njima se može vidjeti nasmijani Sheen kako uzima drogu, a zatim zadovoljava partnera, piše Radar Online koji tvrdi da posjeduje snimke

Nakon što je javno priznao da je zaražen virusom HIV-a glumac Charlie Sheen ponovno se našao usred skandala. Naime, Radar Online piše da posjeduje snimku koja je zabilježila oralni seks slavnog glumca s muškarcem.

-– Radar Online je došao do niza kratkih snimki eksplicitnog sadržaja u sklopu istraživanja kontroverzi koje prate Sheena – piše spomenuti portal. 

– Snimke traju oko 30 sekundi, a na njima se može vidjeti nasmijani Sheen kako uzima drogu, a zatim zadovoljava partnera u hard core seksu – tvrdi Radar Online.

Prema informacijama koje posjeduju snimka je nastala 2011. godine u Las Vegasu, a navodno je završila i na sudu nakon što je partner Charlieja Sheena tužio glumca da ga je "namamio na seks bez zaštite tvrdeći da ne boluje od spolno prenosivih bolesti" i pri tome mu prenio herpes

Identitet tužitelja koji je od Sheena tražio odštetu od 20 milijuna dolara za sada nije otkriven.

Spor je navodno završio višemilijunskom nagodbom nakon što je glavni glumac doznao da je snimljen tijekom seksa. 

– Charlie i njegov tim otkupili su snimke jer su bili uvjereni da one mogu uništiti njegov život – kazao je izvor.

Dodao je i da je Charlie biseksualac, da je imao partnere svih spolova, a zabavljao se navodno i s transseksualcima.

>>Bivše ljubavnice: Vjerovale smo ti da si čist. Charlie, ti si čudovište

>>Charlie Sheen priznao da je HIV pozitivan

Komentara 17

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
09:02 24.11.2015.

kako je lik puko :)

Avatar dmitarX
dmitarX
11:44 24.11.2015.

demonska posla.

Avatar comparator
comparator
09:20 24.11.2015.

Pitamo se , ima li glumaca obaju spolova s normalnim seksualnim potrebama? Nekad su ljudi opasnih navika bili izbjegavani ignorirani ,omalovažavani i prokazani ,a danas su popularni protežirani i poželjni. Vjerojatno je to zbog gledanosti i potrebom producenata za brzomm zaradom koja se postiže zanimanjem gledatelja za ekstreme i čudake. Katastrofalna činjenica je što su posljedice takvog morala pomicanje granica poželjnog ponašanja od kojeg smo nekad okretali glavu i odmahivali rukom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije