Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevario je?

Slavni par razvodi se nakon 13 godina braka!

Gwen Stefani
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/4
04.08.2015.
u 11:22

Gwen Stefani predala je papire za razvod braka od pjevača benda Bush, Gavina Rossdalea.

Popularna pjevačica Gwen Stefani razvodi se od Gavina Rossdalea, a razlog je navodno prijevara.

Par je u bračnoj zajednici proveo skupa 13 dugih godina, a imaju i tri sina, od kojih najmlađi ima samo godinu dana. Iako je Gwen kao razlog prekida navela nepremostive razlike, britanski portal TMZ nagađa da ju je Gavin prevario te da mu ona to ne može oprostiti. Također se često žalila da Gavina nema kod kuće zbog turneja s bendom Bush, što je on smatrao licemjernim budući da je i ona imala turneje.

''Iako smo zajedno donijeli odluku da više nećemo biti partneri u braku, ostajemo partneri u roditeljstvu i posvećeni smo zajedničkom odgoju naših sinova u sretnom i zdravom okruženju. Molimo medije za privatnost tijekom ovog razdoblja'', naveli su u izjavi.

Gwen je svoju popularnost stekla u bendu No Doubt, a trenutačno je mentorica u showu The Voice USA.

>>Poremećeni obožavatelj svuda pratio Gwen Stefani

>>Gwen Stefani 'žicala' autogram od Stinga

Komentara 8

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:47 04.08.2015.

Ma da, kaj stvarno? Što ću sad, život više nema smisla.....

DU
Deleted user
09:12 06.08.2015.

Rečeno onako pučki a opet fino, zabolje me ona stvar za to dvoje bjelosvjetskih ispraznika i njihov razvod kao za lanjski snijeg, premda shvaćam da novinarska sila Ožegović Dorica mora nekako zaraditi za kruh.

M3
Miške 3
08:52 06.08.2015.

VL: rastaje se Ivo Robić od Marte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije