Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO OKUPLJANJE

Prekrasna Milla Jovovich predstavila svoju nasljednicu

Milla Jovovich
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/4
24.01.2017.
u 11:52

– Doslovno ćete pasti sa stolca nakon što vidite kako glumi. Ona je rođeni talent – kazala je Milla za svoju Ever

Premijera filma "Resident Evil: Konačno poglavlje", koja je sinoć održana u Los Angelesu bila je pravo obiteljsko okupljanje za Millu Jovovich (41). Ništa čudno kad je film u kojem ona ponovno igra Alice, heroinu koja se bori protiv zombija, režirao njen suprug Paul W.S. Anderson, a u njemu je i debitirala njihova devetgodišnja kći Ever.

– Doslovno ćete pasti sa stolca nakon što vidite kako glumi. Ona je rođeni talent. A mene ništa na svijetu ne može učiniti tako sretnom nego saznanje da je moja beba našla strast u svom životu – kazala je Milla na premijeri, na kojoj joj se pridružila i kolegica Ruby Rose.

Svjetska premijera u Japanu

Film "Resident Evil: Konačno poglavlje", svjetsku je premijeru imao u Japanu, budući da je japanska tvrtka Capcom osmislila igru istoimenog naziva još prije 20 godina. Nakon velike popularnosti igre u Japanu i svijetu, napravljen je i filmski serijal.

Inače, Milla i Paul u braku su sedam godina, a zanimljivo je i da su u tom razdoblju zajedno snimili sedam filmova. Uz Ever, roditelji su i 21-mjesečne Dashiel.

>>Milla Jovovich udomila dva štenca i nazvala ih Papaja i Krumpir

Ključne riječi

Komentara 2

TO
toljaga22
12:49 24.01.2017.

a jel ravna

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:40 24.01.2017.

Milla, doticnoj srpkinji ime je Mila, ne Milla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije