Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ta dubrovačka ljetna noć...

Poznati znaju da je pitanje prestiža prošetati Stradunom

04.08.2016., Dubrovnik - Milica Mihajlovic i Ivan Todoric prosetali Stradunom. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
06.08.2016.
u 10:30

Svako ljeto u Gradu ljetuju Ivan Todorić i Milica Mihajlović, Seve je iz Grada otišla na Mljet, a Jelena Rozga produžila je put Istre

Španjolci imaju Ibizu, Francuzi Cannes, a Hrvati Dubrovnik, koji je kao i svake godine i ove pravi hit, ne samo među strancima nego i među domaćim poznatim osobama. Mnogi od njih ljetuju u gradu ispod Srđa, a neki koriste priliku tek da stanu tijekom proputovanja i samo prošetaju Stradunom ili popiju kavu u nekom od tamošnjih kafića.

Pod povećalom javnosti

Jedna od njih je i pjevačica Jelena Rozga koja je nakon koncerta u Kotoru, na Stradunu popila sok i kavu u društvu menadžera Pere Kozomare. Zadovoljna poslije dobrog koncerta i uspjeha singla “Nasljednik”, Jelena se toliko opustila da je i zapalila cigaretu, što fotoreporteru nije promaklo.

Iz Dubrovnika je otišla put Istre gdje ima koncert. Dubrovnikom su prošetali i Ivan Todorić, predsjednik Nadzornog odbora Agrokora, i njegova zaručnica, srpska dizajnerica Milica Mihajlović.

Odjevna kombinacija za pet

Par, koji je u vezi šest godina, ponovno je bio besprijekorno modno usklađen, a atraktivna Milica u prozirnom kompletu ispod kojeg se nazirao crni top privlačila je poglede Dubrovčana i njihovih gostiju.

Milica i Ivan više su puta najavili i vjenčanje, tako da bismo ih idućeg ljeta u Dubrovniku možda mogli vidjeti i kao bračni par.

Dubrovnik vole i Severina i njezin suprug Igor Kojić i sin Aleksandar, koji su Starim gradom prošetali držeći se za ruke, baš kako i priliči pravoj sretnoj obitelji. Mali Aleksandar je za nagradu dobio i lizaljku, a zatim je s mamom i Kojićem otišao na Mljet.

S mljetske plaže Seve je na Facebooku objavila potom i izazovnu fotografiju i pozvala fanove na svoj koncert u Makarskoj. 

>> Hrabri brodski biciklisti sedmi put spojili Vukovar i Dubrovnik

Ključne riječi

Komentara 4

RI
rikavac
11:24 06.08.2016.

Pa ljudi moji vidite kako se siri brastvo jedinstvo sa srbima Nikolina Pisek,Severina,Ivan Todoric sve su to srpski zetovi i nevjeste.

PU
Pulchrum
18:07 06.08.2016.

Pitanje prestiža je biti čovjek, biti osoba, i kao takav vrijedan i dragocjen. A prošetati krpice je pitanje elegancije ili kiča i neukusa.

PI
pisojsakraf
19:27 06.08.2016.

Nerazumijem o cemu je rijec ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije