Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAKOGOD'

Poznata manekenka ovom je fotografijom pokazala kako se ne srami svog tijela

Sports Illustrated
Foto: Krista Kennell/Press Association/PIXSELL
1/5
19.01.2017.
u 21:15

- Strije su pokazatelj snage. Ti si moj heroj i zauvijek ćeš to ostati. Hvala ti na podsjećanju da nitko nije savršen - samo su neki od komentara oduševljenih žena

Prekrasna manekenka Chrissy Teigen oduševila je posljednjom objavom na Twitteru, na kojoj je dokazala kako se ne srami svog tijela. Supruga pjevača Johna Legenda prije devet mjeseci rodila je Lunu, a iako su svi hvalili njen izgled nakon poroda, Chrissy je pokazala kako i njeno tijelo ima nedostataka. Objavila je fotografiju strija, a ispod je napisala "Whatevs" ("kakogod").

Strije su pokazatelj snage

- Strije su pokazatelj snage. Ti si moj heroj i zauvijek ćeš to ostati. Hvala ti na podsjećanju da nitko nije savršen - samo su neki od komentara oduševljenih žena, koje su se zahvalile Chrissy na podsjećanju da se ne bi trebali sramiti svog tijela.

 

⚾️ GO DODGERS! ⚾️

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

>>Šokirat će vas promjena frizure lijepe manekenke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije