Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"My Friend"

Poslušajte instrumentalnu verziju pjesme kojom će Jacques predstavljati Hrvatsku na Eurosongu!

Jacques Houdek
Foto: Promo
1/4
28.02.2017.
u 15:00

Pjesma "My Friend" moći će se prvi puta poslušati sutra u 14 sati na u glazbenoj emisiji Svijet diskografije Zlatka Turkalja - Turkija na Drugome programu Hrvatskog radija

Instrumentalna verzija pjesme "My Friend" kojom će Jacques Houdek u svibnju predstavljati Hrvatsku na 62. Eurosongu predstavljena je danas u podne.

Publika je pokazala veliko zanimanje za pjesmu i odlično prihvatila uradak. Pjevaču je ovo sedmi pokušaj, ovoga puta uspješan, da se plasira na popularno glazbeno natjecanje koje se ove godine održava u Ukrajini. - Dojmljivo, ponosno, himnično, pobjedonosno, životno - pet je riječi s kojima je Jacquesa opisao pjesmu za HRT.

 

- Naši su vrhunski glazbenici, Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu, svojom virtuoznom izvedbom uspjeli dočarati poruku pjesme i viziju koju smo kolege Siniša Reljić, Tony Malm i ja imali pišući glazbu pa slušatelj to može doživjeti i u ovome sjajnom instrumentalu ne čuvši ni stiha. Melodijom nas vodi kroz životne uspone i padove kroz koje svi prolazimo unatoč različitosti. Život je čudo i život pobjeđuje - kazao je glazbenik.

Pjesma "My Friend" moći će se prvi puta poslušati sutra u 14 sati na u glazbenoj emisiji Svijet diskografije Zlatka Turkalja - Turkija na Drugome programu Hrvatskog radija.

>> Ovo je šest pjesama s kojima je Jacques Houdek pokušao doći do Eurosonga

Komentara 1

AR
anica.rendulic
00:47 12.05.2017.

dobra stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije