Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska senzacija

Opet je s Monikom: Clooney ne može zaboraviti fatalnu Hrvaticu

monika jakisic
02.10.2013.
u 16:42

Čini se da je vječni hollywoodski neženja obnovio vezu s manekenkom Monikom Jakišić, s kojom je u povremenoj vezi od 2004. godine

Hrvatska manekenka Monika Jakišić (33) ponovno se spetljala s vječnim hollywoodskim neženjom Georgeom Clooneyem, pišu američki mediji. Njih dvoje u povremenoj su vezi od 2004. godine, a prema neimenovanom izvoru fatalna Hrvatica prespavala je u Clooneyevoj losangeleskoj vili 25. rujna.

U svibnju su se pojavile glasine kako je Clooney (52) prekinuo s bivšom djevojkom Stacy Kibler upravo zbog Monike, s kojom je potom viđen u jednom londonskom noćnom klubu.

– Satima su pričali, vidjela se nevjerojatna povezanost između njih. Seksualne tenzije otad rastu. Neprestano je zove i šalje joj poruke – kaže izvor.

Moniku Jakišić tamošnji mediji nazivaju i "hrvatskom senzacijom", a Clooney je s njom održavao kontakte i dok se zabavljao s Kibler.

Iako se činilo kako se Clooney zabavlja i s dugogodišnjom kolegicom Sandrom Bullock, čini se da je ovaj put ipak presudila atraktivna Monika.

>>George Clooney ponovno slobodan, i to zbog Hrvatice?

>>Jesu li zajedno? Bullock i Clooney sjajno se zabavljali

>>Bivša cura Georgea Clooneyja našla novog bogatog dečka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije