Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreo bivšu Moniku

George Clooney ponovno slobodan, i to zbog Hrvatice?

clooney (1)
Pixsell
08.07.2013.
u 11:23

George Clooney navodno je ponovno slobodan. Nakon gotovo dvije godine veze prekinuo je s djevojkom Stacy Keibler.

George Clooney navodno je ponovno slobodan. Nakon gotovo dvije godine veze prekinuo je s djevojkom Stacy Keibler. Vječni neženja Dan nezavisnosti nije proveo s lijepom Stacy, već s prijateljima u Italiji. Za to vrijeme ona je bila sa svojim prijateljima u Malibuu. Magazin People navodi i kako Clooney nije sa Stacy viđen već tri mjeseca.

– Nije stvar u tome da Stacy i George nisu mogli naći vremena za vezu, George se jednostavno počeo udaljavati od nje. Uvijek isto. Čim osjeti da mu se žena previše približila, on bježi, izjavio je izvor. Ipak, izvor blizak Stacy izjavio je kako nije bila u Italiji zbog posla koji je morala obavljati u New Yorku. No, da je sve u redu, George ne bi u svibnju bio viđen kako se drži za ruke s Monikom Jakšić, hrvatskom manekenkom i svojom bivšom djevojkom. Moniku je sreo tijekom noćnog provoda u kojem također nije bilo Stacy. Možda je i stari plamen zaslužan za gašenje ljubavi sa Stacy.

>>George Clooney zasjenio Posavac, Korušeca, Conera, Bajsa i Babića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije