Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko se mrzi i zašto

Oni su najveći neprijatelji u Hollywoodu - George i Russell, Julia i Nicole...

julia roberts nicole kidman
Foto: Pixsell
21.04.2015.
u 11:55

Svi mi često imamo nekog tko nam i ne 'sjeda' najbolje, no svađe i svađice nisu ni približno toliko opake koliko to znaju biti u Hollywoodu

Ako su kolege, ne znači da se vole. Svi mi često imamo nekog tko nam i ne "sjeda" najbolje, no svađe i svađice nisu ni približno toliko opake koliko to znaju biti u Hollywoodu. Donosimo vam devet najvećih neprijatelja u svijetu poznatih.

Julia Roberts i Nicole Kidman

Iako su radile zajedno na filmu "Secret In Their Eyes", nije tajna da se mrze. Prema pisanju National Enquirera, Roberts je dala Kidman nadimak 'njezino veličanstvo' jer je Australka bila zahtjevna. - Juliji je bio odvratan način na koji Nicole tretira ekipu sa seta. Ponašala se prema njima kao da su joj sluge, dok je Julia svima znala ime i pokušala se sprijateljiti.

Mel Gibson i Joe Eszterhas

Mel Gibson i scenarist Joe Eszterhas posvađali su se 2009. godine kada su radili zajedno na jednom scenariju. Scenarist je u otvorenom pismu izvrijeđao Gibsona da je antisemit. Gibson je scenarista optužio da je ljubomoran na njegov uspjeh te da se naljutio jer su iz Warner Brothersa odbili njegov scenarij.

Christina Aguilera i Kelly Osbourne

Christina i Kelly svađaju se već godinama. Sve je počelo kada je Kelly ismijala božićni album spomenute Christine. Pjevačica to nije zaboravila pa je Kelly ismijala zbog debljine. Osbourne to nije zaboravila pa je 2011. prozvala Christinu zbog - također debljine.

Madonna i Gwyneth Paltrow

One su nekad bile prijateljice, čak je Paltrow Madonnu zvala starijom sestrom. Nitko ne zna zašto, no posvađane su od 2010. godine. Nikad nisu komentirale zašto su se posvađale.

Nicki Minaj i Mariah Carey

Nicki Minaj i Mariah Carey sukobile su se kada je Minaj nazvala Carey ogorčenom i nesigurnom. Carey joj je uzvratila, indirektno je nazvavši Sotonom.

Lindsay Lohan i Amanda Bynes

Obje dame se bore sa zakonom i pretjeranim partijanjem, no ništa od toga ih nije zbližilo. Lindsay je bila toliko iziritirana da je prozvala Amandu jer je oslobođena zatvora, dok ona nije.

Kirstie Alley i Leah Remini

Leah i Kirstie  posvađale su se nakon što je Remini otišla iz Scijentološke crkve. Dok se Remini  odlučila pričati o svemu što joj je Crkva priuštila, Kirstie se tom protivi, a javno je i prozvala te kritizirala bivšu prijateljicu.

George Clooney i Russell Crowe

Russell je u intervjuu za GQ 2005. godine prozvao kolege glumce koji odrađuju reklame u drugim zemljama. Među njima bio je i George, koji je svojedobno napravio reklamu za odijela u Španjolskoj. Clooney ga je samo upitao što nije u redu s njim i dodao da nitko ne dobiva kad se slavni svađaju. Osim možda tabloida.

Sylvester Stallone and Bruce Willis

Akcijski glumci se svađaju sa stilom. Naime, Willis je zatražio četiri milijuna dolara za četiri dana snimanja filma The Expendables 3. Stalone je na to poludio te na Twitteru nazvao Willisa lijenim i pohlepnim.

>>Pepeljuga opsjednuta higijenom trebala je biti divlja narkomanka

>>Bruce Willis i Julia Roberts reklamiraju Angelu Merkel!

Komentara 2

AN
anticenzura
14:10 21.04.2015.

Treba im dovest nase politicare, pa ce se svadjati oko ozbiljnijih probelma, krvnih zrnaca, porijekla itd.

Avatar Šefket Ramadani
Šefket Ramadani
02:01 22.04.2015.

kafirska posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije