Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad nije očekivala

'Obožavam biti nogometaševa supruga, vrlo sam ponosna zbog toga'

shakira
Foto: Instagram
1/6
17.03.2014.
u 09:22

Shakira, koja ima 14-mjesečnog Milana s nogometašem Barcelone Gerardom Piqueom, kaže da obožava biti nogometaševa žena

Nedavno je Shakira s Rihannom ostvarila jednu od najseksepilnijih suradnji posljednjih godina, a o njoj  kaže da je upravo bila savršena osoba za tu suradnju, unatoč priznanju kako je Rihanna velika diva.

No, Shakira kaže da Rihanna stoji čvrsto na zemlji te kako se često dopisuju SMS-om, no rijetko se viđaju zbog brzog ritma života i obveza.

– Još uvijek je djevojka iz susjedstva. Jako pristupačna i skromna – opisala je Rihannu.

Shakira, koja ima 14-mjesečnog Milana s nogometašem Barcelone Gerardom Piqueom, kaže da obožava biti nogometaševa supruga.

– Nisam nikad očekivala da ću biti ponosna što sam WAG. No, jedna sam od njih i jako sam sretna zbog toga – ispričala je Shakira.

>>Ove slavne dame bogatije su od svojih muškaraca

>>Pique joj ne dopušta da snima spotove s drugim muškarcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije