Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17. godišnjica braka

Obitelj Beckham je bogatija od kraljice

Foto: Press Association/Pixsell
1/4
07.07.2016.
u 11:00

Njihovo imanje Britanci su prozvali Beckingham Palace, jači su od optužbi za njegovu nevjeru, a njihovo četvero djece već zarađuje svoj novac

Njihov nadimak “Posh and Becks” ušao je u engleski rječnik. Dvostruko su bogatiji od britanske kraljice, a njihov stil diktira modne trendove. Victoria i David Beckham upravo slave 17 godina braka u kojem su zaradili čak 4,5 milijardi kn, dok se bogatstvo kraljice Elizabete procjenjuje na 2,3 milijarde kn. Iako su primarno poznati po nogometu i glazbi, većinu bogatstva mogu zahvaliti sponzorskim ugovorima te Victorijinoj modnoj liniji. Godišnje im to priskrbljuje 250 milijuna kuna.

On se pojavio na naslovnicama mnogih modnih magazina, bio je maneken Adidasa i Pepsija, a ima i svoj aftershave. Victoria je 2008. lansirala modnu liniju u kojoj dizajnira haljine i torbice vrijedne 100 tisuća kn, a prije četiri godine proglašena je i britanskom dizajnericom godine.

Iz obitelji montažera kuhinja

David Beckham rođen je 1975. godine u Leytonstoneu, istočnom predgrađu Londona. Odrastao je u radničkoj obitelji. Otac mu je montirao kuhinje, a mama bila frizerka. Ujedno su bili i fanatični navijači Manchester Uniteda i Davida često vodili na utakmice. Otac mu je bio jedan od trenera u lokalnom klubu Ridgeway Rovers u kojem je i David počeo igrati, a on mu je bio trener. Brzo postao je jedna od glavnih zvijezda Uniteda, a životna priča dobila je potpuni smisao kada je 1997. godine vidio spot “Say You’ll Be There” grupe Spice Girls.

– Ovo je djevojka s kojom želim biti – rekao je prijateljima za od sebe godinu dana stariju Victoriju Adams. Baš kao što je on odmalena znao da će biti nogometaš, i Victoria je željela biti pjevačica. Nakon audicije 1994. postala je članica supergrupe Spice Girls. Kako su sve djevojke imale nadimke, njen je bio Posh (Otmjena). Iz bogate je obitelj koja je imala elektroničku tvrtku, a otac je vozio Rolls Royce kojim je po nju dolazio u školu zbog čega je i zaradila nadimak Posh.

Nadimak po Rolls Royceu

Upoznali su se nakon utakmice Manchester Uniteda 1997. Nije pratila nogomet pa do tada nije imala pojma tko je Beckham. Bila je to ljubav na prvi pogled, a vjenčali su se 1999., četiri mjeseca nakon rođenja prvog sina Brooklyna. Dali su mu to ime jer je začet u New Yorku. Vjenčanje se održalo u dvorcu blizu Dublina, a ceremonija je stajala 4,5 mil. kn. U engleskom Hertfordshireu kupili su imanje od 22.5 mil. kn, koje su mediji prozvali Beckingham Palace. Prodali su ga 2012., a prije dvije godine kupili vilu u londonskom Holland parku, vrijednu 400 mil. kn.

Nakon Brooklyna dobili su još troje djece – sinove Romea i Cruza i kćerkicu Harper Seven. Iako je prijašnjih godina nekoliko žena izjavljivalo da je David prevario Victoriju s njima, njihova ljubav danas je jaka kao kad su se upoznali. 

>> Prepoznajete li ovaj slavni par koji je prije 17 godina izrekao sudbonosno DA?

Komentara 1

LA
lakočemo
14:38 07.07.2016.

para na paru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije