Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantika i sport

Nevena dečka Maka zarazila trčanjem i povela na prvu utrku

30.04.2016., Pirovac - Drustvo sportske rekreacije Fortuna, Opcina Pirovac i Turisticka zajednica organizirali su prvi MayDay Trekk Pirovac. Prva treking utrka privukla je veliki broj natjecatelja iz Hrvatske, ali i iz Europe, medju kojima su bili Nevena
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/2
02.05.2016.
u 09:00

Voditeljica već dugo odlazi na maratone, a ovaj vikend na Vranskom jezeru tu je ljubav podijelila s novom ljubavi u svom životu

Voditeljica Nevena Rendeli poznata je po multitaskingu. Uspješna novinarka, odnedavno i dokumentaristica, više ne skriva svoje dvije velike ljubavi – onu prema trčanju i onu prema Maku Vejzoviću, kolegi i novom muškarcu u svom životu. Tako su ovaj vikend zajedno ušli u još jednu životnu avanturu, utrku MayDay u okolici Pirovca. Neveni je ovo bio dvostruki izazov, naime, zbog operacije zuba imala je jednomjesečnu pauzu od treninga, a s druge strane s njom je trčao dečko Mak kojem je ovo bila prva prava utrka.

– Nevjerojatno koliko mi je nedostajalo trčanje, ali čini se da tijelo pamti pa sam se dosta brzo i vratila u formu – rekla nam je nakon utrke Nevena.

Bez opterećenja

A kako su se našli na Vranskom jezeru?

– To je prva takva utrka organizirana u Pirovcu, a mi smo se zapravo slučajno našli u blizini, naime, bili smo u Zadru i kad su nam propali drugi put planovi, brže-bolje prijavili smo se na ovu utrku. S obzirom na to da je ovo Maku bila prva utrka dosad, počeo je trčkarati sa mnom tek nedavno, išli smo bez opterećenja i uživali u prirodi koja je divna – ispričala nam je HTV-ova voditeljica.

Par je nekoliko puta zastao kako bi te ljepote Vranskog jezera i uhvatili mobitelom.

Bivši košarkaš

A kako je Mak, inače snimatelj na HTV-u i brat poznatog glumca Enesa Vejzovića, podnio svoju prvu utrku?

– On je bivši košarkaš, tako da mu nije trebalo puno da dođe u formu. A meni je, iskreno, dobro došlo malo za promjenu biti zec, a ne ganjati rezultat – smije se voditeljica.

Prekrasnim fotografijama s utrke par se odmah pohvalio i na društvenim mrežama. Više očito ne žele skrivati svoju ljubav. A na pitanje jesu li sretni i zaljubljeni kao što fotografije govore, Nevena s osmijehom odgovara:

– Pa naravno!

>> VEČERNJAKOVA RUŽA 2015 Mia zasuzila, Šprajc se rukovao sa svima, Navojec poslao posebnog izaslanika

Komentara 2

KA
kajinx
15:21 02.05.2016.

Nevena dečka Maka zarazila...Jadni naš Hrvatski jezik, šta su od njega napravili!

ĆA
ćaćaća
17:26 02.05.2016.

ne kužim zašto nosi gornji dio opreme.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije